При гонка, Ауди помля 11 луксозни коли за над милион евро

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
11:59 / 06.08.2019
11884
Невероятен момент е заснет от камера. Пишман състезател затри суперколи за 1 милион британски лири, включително  McLaren, Porsche и Bentley, при катастрофа, приличаща на сцена от филма "Бързи и яростни". 

При инцидента шофьорът на an Audi Q7 4x4 губи контрол върху голямата кола и се забива последователно в лускозните суперколи на улица Moore в лондонския квартал Челси.  Джигитът все още не е арестуван, защото е в болница. 

На зрелищните кадри, с които се сдоби MailOnline, се вижда как две коли фучат по улицата моменти преди катастрофата.  

Аудито преследва Porsche, но губи контрол и се забива в редицата паркирани коли, след което се преобръща по таван.  Свидетели разказват, че състезателят е помлял общо 11 луксозни коли с обща стойност над 1 милиона британски лири, като повечето от тях вече не стават за нищо.   

Сред разрушените коли са McLaren за £300,000, Porsche Cayenne за £100,000, синьо Bentley Bentayga за £200,000 a Porsche 911, две Audi Q7 и още едно Porsche. 

Местен жител каза пред изданието, че жилищата на злощастната улица вървят средно по 4.5 милиона британски лири. На нея често се състезават млади гъзарчета с много мощни коли.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).