Ликвидираха тайландеца, избил 20 души в търговски център

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:08 / 09.02.2020
2381
Тайландските служби за сигурност ликвидираха военнослужещия, който нападна хора в търговски център в град Накхон Рачасима Североизточен Тайланд и уби 20 души, предава Reuters.

Тайландският министър на здравеопазването Анутин Чарнвиракул подвърди, че войникът е ликвидиран в мола "Терминал 21 Корат“.

"Благодаря на полицията и военните, които разрешиха този инцидент. Стрелецът е ликвидиран!“, написа той в профила си във "Фейсбук“. От полицията и армията също потвърдиха, че той е убит.

Вчера 32-годишният ефрейтор уби трима души във военна база в Североизточен Тайланд, преди да нападне мола "Терминал 21 Корат" в града, намиращ се на около 250 км от Банкок. Той стреля по пазаруващите в търговския център, уби няколко и взе заложници. Около 3 часа сутринта местно време (20 ч. вчера по Гринуич) силите на реда щурмуваха търговския център. Вицепремиерът Анутин Чарнвиракул съобщи, че е загинал един агент на силите за сигурност.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Любим на стотици хиляди хора плаж ще продължава да стои затворен
Престрелка пред имението на известен рапър, има тежко ранен
4.1 по скалата на Рихтер разлюля наша съседка!
Пречката, която спъва България за еврозоната
Нов пътен знак изненада шофьори в ЕС
Цената на кафето скача сериозно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).