Инцидент със скоростни влакчета в германски лунапарк, има ранени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:03 / 11.08.2022
1571
Две влакчета се сблъскаха в увеселителен парк в Южна Германия, като при инцидента са ранени 34 души, двама от които сериозно, предаде германска медия, цитирана от Асошиейтед прес.

Единото от влакчетата е спряло твърде рязко, при което второто се е блъснало в него. Инцидентът е станал в парк "Леголенд" в град Гюнцбург, съобщи ДПА. Три медицински хеликоптера са пристигнали на място, като на помощ са били извикани пожарни и спасителни екипи.

Към момента няма повече информация как се случил инцидентът на платформата на аткрациона "Файър Драгън", посочи говорител на увеселителния парк пред ДПА.

Миналата седмица жена почина при друг инцидент с влакче в увеселителния парк в град Клотен в югозападната част на страната. 57-годишната жертва падна от влакчето в движение и почина от раните си. Причината и за този инцидент все още не е известна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Голям пожар бушува на пристанището в Солун
Над 10 земетресения разлюляха Турция тази сутрин
Млада жена: Наемът е 1 800 евро, а толкова ми е месечната заплата...
Забраниха знамето на ЕС на "Евровизия 2024": ЕК иска обяснения за...
ЕК за РСМ: Споразуменията със София и Атина трябва да се спазват,...
Четиридневната работна седмица започва лека-полека да става реалн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).