Фейсбук ще има нова опция за потребителите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:40 / 15.07.2022
4185
Фейсбук тества нова опция за потребителите - да могат да създават много и различни профили от един акаунт, обявиха от компанията. Новината идва на фона на стремежа на социалната мрежа да възобнови растежа на потребителите, които рязко намаляха.

Функцията има за цел да помогне на хората "да приспособят своя опит въз основа на интереси и взаимоотношения", заяви говорителят на Фейсбуик (FB) Леонард Лам пред CNN Business.

Въпреки че Фейсбук забранява на потребителите си да имат повече от един акаунт, новата функция на практика ще им позволи да създадат до пет профила под своя акаунт, за да се ангажират с различни теми или групи от хора.

Това може да включва профили, предназначени за ангажиране с близки приятели, с колеги, както профил, посветен на конкретно хоби като игри например.

Промяната настъпва в момент, когато компанията майка на Facebook Meta изпитва забавяне на растежа на печалбата и силна конкуренция от платформи като TikTok, с които се бори за времето и вниманието на потребителите. През февруари тази година социалната мрежа шокира инвеститорите, като публикува рязко спиране на тримесечния растеж на потребителите си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Въоръжени мъже са откраднали 70 милиона долара от Банката на Пале...
Русия обяви за издирване украинския президент
В Гърция въвеждат 6-дневна работна седмица, а уж били мързеливи
На Велика събота Благодатният огън слезе в Йерусалим
Отвлякоха българка в Гърция
Торнадо близо до Родопите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).