Женен мъж глези Емануела?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:55 / 21.04.2024
5358
Голяма промяна е настъпила при Емануела в личния й живот. След скандалната раздяла с Мартин Николов - Елвиса, май е намерила нова любов и побърза да се похвали в социалните мрежи, че този път е попаднала на романтик. 

Тя не издава самоличността на мъжа, но слуховете я свързват с женен мъж. Всички са в шок от случващото се, а изглежда пайнерката прави всичко възможно да го разведе и да го направи своя собственост. 

Емануела сподели няколко сторита, на които се виждат част от романтичните изненади, които е получила от любимия си след края на "Денсинг старс". Двамата са били край морския бряг, а романтикът й е поднесъл букет от червени рози, а в средата с бели изписана първата буква от името на певицата. 

По-късно Емануела видяла и цялото си име изписано върху пясъка пред вилата, в която са отседнали. Но не романтичните жестове прикова вниманието на хората, а самоличността на мъжа. Все по-упорито се говори, че това е първият й партньор в "Денсинг старс" Иван. 

Тя като че ли потвърждава тези слухове, тъй като след края на шоуто не спира да го хвали и да качва техни общи снимки. "Винаги ще помня забавните моменти в залата И тези в които Иван ме измъчваше със сериозни тренировки, разбира се", пише Емануела. 

За последния си партньор Калоян не обелва и дума, все едно не съществува. Тя трудно преживяла раздялата с Иван, който бил заставен от жена си да спре да танцува с певицата или се развеждат. Дали пък привличането му към Емануела е толкова силно, че да рискува брака си или това са само слухове на зложелатели - ще разберем със сигурност във времето, пишат от Блиц.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6702):
07.06.2024 Емилия бременна с четвърто?
07.06.2024 Рийз Уидърспуун всъщност не се казва така
07.06.2024 Линда Петкова хлопна кепенците в София
07.06.2024 Миро за предложението на bTV: Честен бизнес
07.06.2024 Дженифър Лопес призна за Бен Афлек
07.06.2024 Бивша певица на Слави се ожени тайно
Още новини от Любопитни новини:
Журналист си тръгна със смешна сума от предаването на Геро
Това ли ще са водещите на "Биг Брадър"?
Хубавица от Пловдив разкри за скандални съобщения
Изключвайте зарядните от елмрежата
Христо Стоичков със страхотен улов
Гей сцена с ром и българин в наш филм разбуни духовете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).