Жена реши да подложи съпруга си на тест за вярност с групов секс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:42 / 21.01.2018
18231
Мъж се съгласи на тройка и получи нож в гърдите от ревнивата си съпруга. Инцидентът стана в руския град Иркутск, пише life.ru, цитиран от "Блиц". Според информация на съда съпругата решила да подложи съпруга си на тест за вярност и го поканила да опита групов секс с нея й приятелката й по време на празнично събиране. Мъжът, без да подозира нищо, се съгласил и веднага започна да се съблича. В този момент жената грабнала кухненски нож и от ревност го забила в гърдите на любовника си. 

Въпреки тежкото нараняване човекът е спасен. Срещу съпругата му е започнало наказателно дело. Трябва да се отбележи, че по време на процеса жената напълно признала своята вина и казала, че е направила неприличното предложение, за да провери предаността на съпруга си. Виновната бе осъдена на три години пробация и трябва да плати сумата, изразходвана от държавата за лечението на съпруга й.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).