ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Заслужена голяма награда за усилията на една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 22.01.2021Коментари (0)3834
©
Дневен хороскоп за 22.01, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

На работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят със съветите си и настойчивостта си да са ви полезни. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро, въпреки че сте объркани и не успявате да ги прецените с разума си, но промяната е задължителна. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове, ако сет щастливи в брака. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете решителни, но и търпеливи, ако се налага. Действайте отговорно и задълбочено, без значение дали работите дистанционно или сте на работното място и имате спешни задачи, за да не се провалите. Промените са във ваша полза. Докажете че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване, но не бива да договаряте инвестиции. Неприятности в семейството, свързани с роднини, възобновили без право имуществени претенции към ваша собственост ще ви развалят вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачната си половинка. 

БЛИЗНАЦИ

Не пътувайте, защото сте разсеяни, а също и прибързани и проблемите няма да ви подминат!  Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите, ако няма забрани за събирания и тържества. Несемейните може точно там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

РАК

Отложете делово пътуване, което няма да е успешно и ще ви създаде проблеми, а и ще се наложат разходи. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа, защото е във ваша полза да разговаряте с тях и да разберете каква е ползата от вашата намеса. Близките ви ще проявят разбиране, дори и ако се налага да се забавите вечерта. Избягвайте критиката. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимната половинка и не се лишавайте от сексуални наслади. 

ЛЪВ

Въпреки, че сте отпаднали и уморени до обед ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи на вашето работно място или на делови обяд. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция, дори и ад ви се струва трудно или да не искате да защитите. Не сте в състояние да простите на близките си, че са ви предали пред техни роднини, како са споделили за ваши лични проблеми, които не ги касаят. Опитайте се да нормализирате отношенията си и да постигнете сексуална хармония. 

ДЕВА

Днес ще ви изненада неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако са бъдещи делови партньори или сте канени на вечеря. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

ВЕЗНИ

Задачите ви носят финансови успехи в този напрегнат ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти. Отплатете се с благодарност и помощ на хората, които са ви помогнали в трудни моменти. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас труд. Заслужено се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика без значение откъде идва, но си вредите с вашето нежелание да я приемете. Ако сте сдържани ще избегнете конфликтите с вашите колеги. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате днес, но можете да уговорите партньорите да дойдат при вас. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимната ви половинка, сътворено и от вас самите. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

СТРЕЛЕЦ

Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия, които трудно овладявате в този ден. Направете оценка на отношенията си на работното място, но и с вашите делови партньори, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Контролирайте емоцията, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Денят изисква да не се колебаете инатливо, ако ви направят предложение за подкрепа, за да поставите началото на планираните проекти. Разговорите ви носят успех ако сте тактични и умерени. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение, но не прибързвайте със сериозните обещания. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните си отношения и сексуалния си живот. 

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, особено след като сте на работното си място. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е простила и забравете за сексуалните си фантазии. 

РИБИ

Стабилизирайте позициите си на вашето работното място без повече бавене, за да не ви измести някой некомпетентен, но напорист колега. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимите ви хора. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.


Още по темата: общо новини по темата: 601
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: