Закачливи послания, фен зона и детски кът в автобус

Автор: Пламена Николова
Коментари (11)
10:59 / 04.07.2022
1836
Фен зона на ФК "Левски", детски кът с много плюшени играчки и куп позитивни послания превръщат варненски автобус в истинска атракция на колела, видя репортер на Varna24.bg.

"Внимание, при неуредици, проблеми, ядове, кахъри с машината за билети не занимавайте шофьора".

"На слизане натиснете червения бутон. Червен е не от срам или жега, а за да бъде натиснат!"

"След дългоочакваното сваляне на маските бъдете по-често усмихнати", са част от позитивните и закачливи послания в автобуса по линия 118.

На първата седалка в дясно зад водача стои табела "Място за майки с деца". Там е оформен истински детски кът с големи плюшени играчки. Мечета, зайчета и кукли висят като на изложба и над главата на шофьора и пътниците. 

В ляво зад водача е фен зоната, където стои плакат на футболния отбор "Левски", портрет на дякона, шалчета и други фен атрибути, като към тях е прикачена и снимка на мече с надпис "място за майки с деца", което буди въпроса дали само майки-почитателки на футболния отбор имат привилегията да ползват това място. 

Зад повечето шеговити и позитивни послания стои шофьорът на автобус от "Градски транспорт" Ангел Неделчев, който неотдавна сподели за медията ни, че целта му е да накара хората да се почувстват по-добре, докато пътуват и да запазят доброто настроение в отношенията си с околните. Именно негово дело е и коледната украса в автобусите по време на празничните зимни дни.

Виж коментарите (11)
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).