За тях това е нормално: Холивудските знаменитости, които изневериха не с кого да е

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:30 / 28.03.2024
3343
Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не слизаш от кориците на списания, не е гаранция, че ще се радваш на верен и любвеобвилен партньор. Добре знаем, че богатите също плачат. Редовно сълзите са от разбити сърца. 

Aко трябва да говорим за другата страна на монетата, ако си звезда и изневериш, не само че ще си навлечеш гнева на партньора ти, но и ще предизвикаш глобален таблоиден скандал. 

Днес ще си припомним фрапиращите звездни изневери на някои от най-известните мъже в Холивуд. Общото между всички тях е, че винаги в историята е замесена не коя да е дама, а самата детегледачка на семейството.

Вижте в нашата галерия кои известни мъже разтърсват спокойствието в Холивуд заради изневяра с детегледачките на собствените им деца. 

Някои от тези господа дори се ожениха за детегледачките:

Бен Афлек 

През 2015 г. Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявяват, че се разделят. Малко след това се разбира, че актьорът е имал афера с детегледачката Кристин Узунян. Гарнър споделя, че е разбрала няколко месеца след като са се разделили с Бен и изневярата му не е била причината за развода. 

 Итън Хоук

Малко след развода на Итън Хоук с Ума Търмън през 2005 г. се разбира за изневярата на актьора с детегледачката. Актьорът и любовницата му се женят през 2008 г. До днес има спекулации, че Хоук е изневерявал на съпругата си. 

Джъд Лоу

През 2005 г. сензация в британските медии става Джъд Лоу и годеницата му Сиена Милър. Актьорът изневерява с детегледачката Дейзи Райт. Въпреки огромния скандал, двойката успява да оцелее. Джъд Лоу се извинява публично на годеницата и семейството си за всичко причинено. 

Арнолд Хварценегер

През 2011 г. избухва публичният скандал за Арнолд Шварценегер, който се оказва, че е имал афера с детегледачката Милдред Баена през 1990 г. В резултат на това той има син от нея. Малко след развилите се събития съпругата на Шварценегер и майка на четирите му деца, Мария Шрайдър, се развежда с него. 

Гавин Росдейл

След 13 години брак, през 2015 г. се разбира, че Гавин Росдейл е изневерявал на Гуен Стефани в продължение на три години с тяхната детегледачка Манди Ман. Семейството не издържа на публичния скандал и се развеждат. Гунет пише песента "Used to Love You“, с която му прощава и успява да укроти гнева в себе си. 

Робин Уилямс

През 1988 г. се разбира за изневярата на Уилямс с детегледачката Марша Гарсес. Съпругата на актьора, Валери Веларди, се развежда с него още същата година. Година по-късно актьорът се жени за детегледачката. Бракът им продължава 21 години.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6062):
07.05.2024 Звезда от "Хобитът" яде месо за пръв път от десетилетия
07.05.2024 Галена постави в доста деликатно положение ресторант в Пловдив
07.05.2024 Мама провали 18-годишен в "Стани богат"
07.05.2024 Надежда Вишева най-после показа баща си
07.05.2024 Престрелка пред имението на известен рапър, има тежко ранен
07.05.2024 Познахте ли ги - единият е известен, а нейният баща още повече
Още новини от Любопитни новини:
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Наш музикант: Такова нещо като в Пловдив никога не съм виждал
Победител във "Фермата": Чакам бебе от най-любящата жена на света...
Звездна двойка вдигна сватба с пищна церемония
Една легенда се завръща!
Популярна двойка отпразнува с погача раждането на първото им дете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).