Важна информация за дамите! Изтеглят от нашия пазар коректор, който съдържа опасни бактерии

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:51 / 06.06.2023
1834
Козметичната компания Essence, чийто продукти се продават в много български дрогерии, изтегля свой коректор, тъй като е установено наличието на бактерия, това обявиха от самата компания в свое съобщение. От компанията призовават хората, купили продукта от тази партида, да спрат да го ползват. Козметичната компания Essence, чийто продукти се продават в много български дрогерии, изтегля свой коректор, тъй като е установено наличието на бактерия, информира bTV.

Дружеството Cosnova GmbH, което предоставя продукти на марката обяви, че изтегля коректора CAMOUFLAGE+ MATT на Essence в тон 50 (warm toast), партиди 0DBCB и 0DBCA. Коректорът е един от най-широко използваните особено сред младежите поради ниската цена и постигане на желан ефект.

"В рамките на нашия контрол на качеството, за съжаление открихме, че партидите 0DBCB и 0DBCA на нюанс 50 имат микробиологично замърсяване. Открити са водни бактерии и бактерии от околната среда, които при определени обстоятелства могат да причинят заболяване, особено при имунокомпрометирани лица. Здравето и безопасността на потребителите ни са наш основен приоритет. Поради тази причина решихме да изтеглим продукта и любезно Ви молим да спрете да използвате коректора CAMOUFLAGE+ MATT на essence в нюанс 50 от засегнатите партиди. Моля, унищожете продукта или го върнете в магазина, откъдето сте го закупили, за възстановяване на сумата. Номерът на партидата можете да откриете на дъното на бутилката; номерът на нюанса е на EAN етикета, както е показано по-долу", се казва в съобщението на самата козметична компания.

Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас по телефона на нашата гореща линия за клиенти 800 267 66 820 или +49 6196 76156 8080 от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа, или по имейл на recall@essence.eu cosnova GmbH

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Участник в "Кой да знае" определи шоуто за нагласено
Ваня Червенкова със смразяващ разказ от Тибет: Видях как смъкват ...
Антония Петрова показа снимки от бала си
Ненчо Балабанов е горд баща, показа сина си
На 46 години Лиляна Павлова стана тайно майка за трети път?
Ричард Величков пред Plovdiv24.bg: Искам да опровергая всички лъж...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).