Васко Кръпката: Ще свиря в Киев! Вярвам в чудеса - Фидел гушна букета, след като "Ролинг Стоунс" забиха в Куба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:19 / 01.03.2023
2589
Васко Кръпката ще изнесе концерт в Украйна днес. Това съобщи музикантът в своя Facebook профил. Той уточни, че е "по покана на една международна хуманитарна мисия, с българско участие“.

По думите му в Киев "с българската част на тази мисия ще посрещнем 1-ви март, като предвестник на пролетта и надеждата за скорошна победа над болшевишкия, напоен с кръв мракобес“.

Вижте какво пише Кръпката:

"От както чух Beatles и Rolling Stones съм в Еврозоната. Щастлив съм, че днешна България отново е част от европейската цивилизация, каквато е била преди червените кхмери да налазят нашите земи! Сега естествено подкрепям историческата саможертва на Украйна да се откъсне от съветизацията. Понякога ми пишат "като си толкова за Украйна отивай там да се биеш"… и подобни заяжданици от хора, на които отколе моята ясна антиболшевишка, антивоенна и пр. позиция е трън в робските им души.

Да, винаги ще помагам с музика и с цялата си душа да сме с колкото може по-високо вдигнати глави. Да сме свободни и да отстояваме свободата, която е извоювана с много усилия. Днес заминавам за Украйна, по покана на една международна хуманитарна мисия, с българско участие, където с китара в ръка ще се опитам да повдигна духа на хората, които работят там за мир и победа на доброто срещу злото.

Ще посвиря в Киев, където с българската част на тази мисия ще посрещнем 1-ви март, като предвестник на пролетта и надеждата за скорошна победа над болшевишкия напоен с кръв мракобес!… пък знае ли човек The Rolling Stones свириха в Куба и Фидел гушна букета… кой знае… вярвам в чудеса…“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).