Ваня Джаферович посече хейтърите: Имам проблем!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
11:36 / 23.02.2023
17235
Дни след старта на сезон 7 на "Сървайъвър“ предаването за търсачи на силни усещания по БТВ е едно от най-коментираните у нас. Това е както заради участниците, така и заради новия водещ. Много от коментарите са свързани с това, че Ваня Джаферович, който е хърватин, не говори перфектен български.

Той реши да сподели мнението си за първи път по тази тема. Направи го в началото на последния племенен съвет пред участниците. Тази година заснемането на риалитито върви почти по времето, в което са и излъчванията, може би с дни разлика. Самият Джаферович спечели сезон 5 на риалитито, а преди една година бе водещ на кратка рубрика.

"Сега няма да говоря като водещ. Искам да бъда Ваня Джаферович. Искам да бъдем откровени и вие спрямо мен, и аз спрямо вас. Ще ви кажа. Аз съм бил от вашата страна. Знам какво е да си участник в "Сървайвър“. Знам за всичките трудности, през които преминавате. Но на мен също не ми е лесно. Ние вървим в реално време. Аз примерно имам проблем с българския език. Бъркам думите, случва ми се да повтарям някои неща. "Л“-то не ми е най-доброто“, сподели той.

Ваня даде пример как казва "гЛупости“ с по-различно звучащо "Л“. "Това е голям проблем. Вие разбирате ли ми като говоря?“, попита водещият, а участниците му отговориха положително и го помолиха да каже и думата "гЛаден“.

"Имаме един дебат. Ние следим коментарите на зрителите. Освен, че казват, че аз не говоря добре. Ще се опитам да се оправя, да започна да говоря по-добре. Дебатът е дали името на едно от племената е правилно да се пише "воЙни“ или "воИни?“.

Тук актрисата Златимира Опрова му каза: "С "И“ много ясно“.

"С "И“? Аз проверих, имам един филолог в БАН. Той ми каза, че са дублетни форми и могат и по двата начина да се изписват. Така че изписваме го правилно, уважаеми зрители“, затвори темата Джаферович.

Виж коментарите (15)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).