ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Успехът днес е гарантиран за една зодия, друга трябва да си пази здравето
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:48 / 07.12.2020Коментари (0)4963
©
Дневен хороскоп за 07.12, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В професионално отношение ви очаква успешен ден. Проведете предварителна среща с колегите си или с вашите делови партньори, ако имате намерение да договаряте сътрудничество. Бъдете отговорни към поставените задачи, за да не се изложите и да не претърпите финансови загуби. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в края на годината, а този факт би ви депресирал.  Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не пътувайте. Въпреки трудностите на работното си място, запазете спокойствие. Постарайте се да завършите задачите си за деня до обед. Ще си спестите грешките заради разсеяност и умора. Не създавайте напрежение в отношенията си с вашите колеги, за да не си навредите и в следващите дни. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си интимната си половинка. 

БЛИЗНАЦИ

Склонни сте за пореден път да не преценявате ситуацията и в същото време неуверено да вървите срещу себе си и да отдалечите професионалните си успехи. Срещите са неуспешни. По-добре забравете за начинанията. Рискувате да усложните отношенията с колегите си, ако сте заядливи и инатливи на работното си място. Ако се налага да оставате до късно вечерта на работното си място предупредете вашите близки, за да не се обидят, че не се прибирате за вечеря. Вечерта бъдете умерени в думите си, за да се лишите от сексуални удоволствия.

РАК

Работете упорито, но без напрежение и със сигурност ще пожънете неочаквани материални успехи, които изненадват и вас. Отхвърлете най-неотложните си служебни задължения, за да не пречат на начинанията ви сега и ако имат продължение да не блокират успеха ви в края на месеца. Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си и да не занимавате близките си само със служебните си проблеми, а и идва време отново да поговорите за празниците в края на годината. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Ако успеете да се погледнете отстрани, ще видите бързо своите грешки. За проблемите на работното ви място носят вина не само колегите ви. Забравете за начинанията. Емоцията ви вреди и пречи на реалната преценка за хората. Блокира бързото справяне със служебните ви задължения. Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех. Създайте си положителни емоции у дома. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си. Вечерта останете само със семейството си или с интимната си половинка и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Денят не е успешен за осъществяване на делови срещи, които е добре да отложите. Жънете професионални успехи, ако работите задълбочено и упорито в този ден. Активността ви ще даде добри резултати, но не и алчността ви, която може да ви провали. Бъдете умерени в намерението си да печелите на всяка цена. Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на гости в роднини, които отдавна ви канят, но ви е все отказвате, защото са ви неприятни. Като се приберете у дома не недоволствайте в леглото, за да не съсипете интимните мигове. 

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни, защото под маската на привидната ви стабилност и уравновесеност бушува емоция, която може да ви изиграе лоша шега. Предпазливостта е задължителна. На работното си място ще се справите до обед успешно със задачите си. Вечерта си почивайте, заслужили сте си отмората. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват, ще се посмеете и ще се освободите от напрежението. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН 

Хармонията в отношенията, към която се стремите, ви се струва непостижима. Не правете дългосрочни професионални планове, за да не се налага спешна корекция и прекратяване на договори. Прибързани действия, повлияни от мнението на колегите ви, че сте мудни и разсеяни, водят до пропуски и грешки заради нараненото ви его. Стига да сте готови на компромиси и да се приберете навреме за да отидете на вечеря с роднини, отношенията с любимите ви хора ще се успокоят. Пазете се да не ги обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

За изненада на вашите колеги сте дейни и с чувство за отговорност отхвърляте с лекота задачите си. Поемате всички сериозни професионални отговорности. Затова на вашето работно място успехът ще бъде с вас. Не помагайте на вашите безотговорни колеги, защото е редно да се справят сами със задачите си. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт. 

КОЗИРОГ

На важното е на работното място да отхвърлите задачите си до обед. Поканете на работен обяд или посетете делови партньори, с които сте и приятели. Обсъдете бъдещи съвместни проекти. Не пропускайте да уточните какво ще бъде вашето финансово участие. Възстановете отношенията си с хора, на които държите.  Вечерта се усамотете, ако сте напрегнати, за да не разваляте и настроението на вашите близки. Може да са разочаровани от поведението ви  и нежеланието да разговаряте с тях. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие и не споделите притесненията си. 

ВОДОЛЕЙ

Откажете се от служебните си задачи в полза на неотложни разговори, които е добре да проведете. Не давайте заем, ако не сте финансово стабилни, защото ви предстоят неотложни разходи. Предприемайте промените на работното място след като се уверите, че са във ваша полза. Вечерта посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Любимите ви очакват да ги зарадвате с новина за организирането на Коледните празници. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания. 

РИБИ

Внимавайте със запознанствата, които сте решили да осъществите на всяка цена, въпреки че сте наясно за последиците. За да избегнете неприятностите не споделяйте нищо за себе си. Всяка информация ще бъде използвана срещу вас. Правилното ви поведение на работното място е гаранция за успех. През деня работете отговорно и задълбочено. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели, ако сте изморени и с главоболие. Ако вие самите имате гости, изпратете ги по-рано и се усамотете с половинката си.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: