ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Удостоверяване на bet365 акаунт - как да го направите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:17 / 15.11.2023Коментари (0)1780
©
Във всеки един легален и лицензиран хазартен сайт в България има задължително изискване за удостоверяване на вашият акаунт. Именно поради тази причина bet365 ще изиска от вас да направите това удостоверяване, което се нарича още верификация. В тази статия ще обясним защо това е така и ще ви дадем инструкции как да го направите лесно и бързо.

Правейки това, вие не просто ще спазите законовите изисквания, но ще гарантирате своите права и защитата на вашите интереси като потребител. Разбира се, без да извършите удостоверяване, няма да имате пълен достъп до всички функционалности. Компанията използва този процес, за да гарантира, че на платформата не се извършват криминални дейности и не се извършват потенциално вредни действия.

Какви за изискванията за удостоверяване на акаунт?

Ще се нуждаете само и единствено от определени документи и попълването на кратка информация. Най-важното е да имате под ръка копие на документ за самоличност. Това може да е паспорт, шофьорска книжка или лична карта. Също така може да се наложи да потвърдите истинността на своя адрес, което може да стане чрез извлечение от комунална сметка. Например за ток, телефон или интернет. Не опитвайте да използвате фалшиви документи, това не е във ваш интерес. Важно е да се виждат ясно необходимите лични данни, които са необходими за потвърждението.

Какви са стъпките от процеса?

Единият вариант е да натиснете върху линк за удостоверяване, който ще се появи в изскачащ прозорец в сайта. Другият начин е да кликнете върху профила си в горната част на сайта. В последствие ще натиснете върху вашата сметка и от там ще кликнете на “Верификация". 

- В първият етап ще трябва да качите своя документ за самоличност. Изберете един от споменатите горе три възможни. Ще трябва да качите снимки. Единият начин е да изберете бутона и да качите снимки, които сте направили сами. Ако имате камера на компютъра, има възможност да направите снимките в момента. Качват се и двете страни на личния документ. 

- За предпочитане е да направите сами снимките, за да сте сигурни какво се случва. Защото камерата на компютъра снима с по-лошо качество и може да изникне проблем. 

- Когато изпратите снимките, ще започне проверка на тяхното качество. Ако тя премине успешно, ще получите съобщение за успех. 

- Да преминем към втори етап на удостоверяването. Тук трябва да направите същото, но трябва да е друг документ. Ако сте избрали лична карта в първия етап, сега трябва да изпратите паспорт или шофьорска книжка. Двете възможности за качване на снимка са същите.

Третият етап на удостоверяването се прави само в някои случаи

Ако имате късмет, няма да се налага да правите нищо друго. Ако ви поискат трета стъпка, тук трябва да прикачите извлечение от банката, фактура за някаква комунална услуга. Това се прави, ако букмейкърът има съмнение, че може да сте въвели невалиден адрес. По този начин ще докажете, че това не е така.

Независимо дали удостоверяването е в два или три етапа, след това трябва да изчакате. Обикновено финалното одобрение се случва до няколко часа, но може да отнеме до 48. Когато всичко приключи, както и преди това, ако се наложи да ви се предаде някаква информация, ще получите имейл, в който е посочено, че сметката ви е верифицирана. Съответно, ако има проблем, какъв е той и как да го отстраните.

Допълнителни съвети за верификация: 

Винаги предоставяйте вярна информация, защото в противен случай компанията ще разкрие несъответствието и няма да е възможно да приключите процеса. Без верифициран акаунт не може да изтеглите никаква сума от платформата. 

По отношение на снимките, необходимо е да заснемете документите на плоска повърхност, без сенки. Целият документ трябва да се вижда в кадър. Снимайте с две ръце, за да няма размазване на кадрите. 

Преди да изпратите снимки проверете дали няма отражения, при личните карти и шофьорските снимки е често срещано. Не използвайте светкавица, а снимайте някъде, където има добра светлина. Наклонете леко телефона, за да се справите с естествените отражения и проблясъци. 

Не редактирайте снимките със софтуер и не прилагайте никакви филтри. Това може да бъде установено и ще провали удостоверяването на документите.

За какво друго трябва да внимавате?

Нямате право да използвате изтекли документи. Те ще бъдат отказани и ще трябва направите всички стъпки от процедурата отново, когато си изкарате валидни такива.

Ако все пак сте допуснали разминаване в регистрацията и това, което пише на документите, поправете с правилните данни в профила. В случай, че нещо не може да се актуализира, пишете в чата на поддръжката, за да ви помогнат с промяната.

Както казахме, процесът може да отнеме до 48 часа. В случай, че се получи по-голямо забавяне, за което не сме срещали оплаквания, може да пишете на служител по поддръжката чрез чата. Той ще направи проверка на статуса на удостоверяването и ще ви уведоми какво точно се случва.

Ако имате технически проблем, преди да търсите помощ от Бет365, направете следните неща: 

- Обновете страницата или най-добре затворете и отворете браузъра отново. 

- Ако пак има проблем, изчистете кеша на браузъра от неговите настройки. 

- Ако и това не помогне пробвайте с различен браузър или различно устройство. 

- Ако нищо от това не реши проблема, то той не е при вас, а е в платформата и вече трябва да се свържете с тях.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проблеми между шофьори от масовия транспорт и пътници
Конфликт Израел-Газа
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: