
ЗАРЕЖДАНЕ...
Ученици тункват коледни фигурки, направени по специална технология | ||||||
| ||||||
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си. След като станат готови, започва тункването им с кувертюр или нужния оцветител, който им придава по-голяма празничност. Ана Мичкова, която е технолог-сладкар в Междуучилищния център обясни, че най-трудно, но и най-добре възприемано от учениците в часовете по сладкарство е т.нар. "изрисуване" на сладкишите с корнет, с помощта на писец. В навечерието на Коледа, учениците, които посещават часовете по готварство и сладкарство в МУЦТПО приготвят и гозби, които са свързани с големия християнски празник. Наред с това се учат и как се приготвят и обредни хлябове за дните преди Рождество Христово и Нова година. |
Още по темата: | общо новини по темата: 154 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница |
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg