Ученици от СУ "Св.Св. Кирил и Методий" изненадаха пловдивчани с Коледен концерт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:50 / 26.12.2017
3940
Ученици и учители от СУ "Св.Св.Кирил и Методий" - Пловдив организираха невероятно Коледно тържество в търговски център "ГРАНД" в града. Те изненадаха пловдивчани с празнична програма, която включваше весели коледни песни, танци и авторски изпълнения на рок.

Детски хор "Лоли-поп" и вокална група "Лоли-поп 7" с ръководител Евелина Палакова изпълниха традиционните за Рождество Христово песни и заредиха присъстващите с много настроение. С известни рок парчета, под звуците на електрически китари, се представиха учениците на Цветан Карабов. На финала вокална формация "Фолклория", с ръководител Здравко Мандаджиев зарадва гостите е с традиционно българско хоро, на което се хванаха всички.

Специални гости на празника бяха Дядо Коледа и Снежанка, които се бяха погрижили всички деца да получат мечтаните подаръци. "Еко училище на щастието" e девизът на СУ"Св. св. Кирил и Методий".

Основано през 1971 г., то е уникално с профилираното обучение на певци и инструменталисти в областта на поп и джаз, класическа и народна музика, хореография, информационни технологии с английски език, професия "Дизайнер", професия ,,Танцьор". То е единственото в региона с изучаване на гръцки език. Възрожденският дух в училището съществува в сърцата на учениците и учителите, които поддържат живи всички празници и традиции.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков се оттегля от турнето в САЩ, връща се по спешност ...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Стридите - естествен афродизиак
Принц Уилям и принцеса Кейт "преминават през ада"
Остров Света Анастасия всеки ден посреща десетки туристи
Цитиридис влезе в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).