Участничка от "Ергенът" призна: Вуйчо ми се бие във войната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:11 / 19.05.2022
4665
Вуйчото на Виктория Тасева от "Ергенът" е на фронта и се бие за свободата на Украйна.

Роднината на 20-годишната девойка е военен и е призован от армията, за да се бори срещу руските сили. Виктория е наполовина украинка. Майката на Тасева е родом от Конотоп, малко градче в източната част на страната.

"Вуйчо ми е на война - признава пред "България Днес" Вики. - Бие се за родината си. Има възможност да се прибира вкъщи, но когато го извикат, трябва да ходи на бойното поле. Той има военно образование. Завършил е военно училище."

Бабата и дядото на Виктория също са в Украйна.

"Живеят в постоянен страх. Тревожат се дали нещо няма да се случи. Постоянно има сирени. Изплашени са и за вуйчо. Страдат за него", разкрива още Тасева. Роднините на Вики редовно чуват тътена от бомбите. Младата дама се тревожи много за роднините си. Редовно се чува с близките си, за да разбере дали са добре.

"Имало е много бомби. Баба и дядо постоянно са си в апартамента. Като чуят сирените, влизат в бункерите под земята. Чувам се с тях и с вуйчо, когато мога. С баба и дядо е по-лесно. Държим връзка постоянно. С вуйчо е малко по-сложно, защото невинаги има възможност да говори. Баба ми е разказвала, че бомбите падат в селата наблизо. Но аз видях снимки, че една от сградите в града е напълно разрушена", признава Вики.

Всяко лято досега тя прекарва при баба и дядо. Дори една година е живяла с роднините си в Украйна. Но тази едва ли ще отиде. Страхът от бомбите и несигурната ситуация я спират. "Знам руски. В нашия район се говори този език", добавя още Тасева, която бе най-младата участничка в "Ергенът". Вики е много щастлива, че напуска шоуто. Тя изкарва в имението близо месец. "Беше ми много трудно без семейството - споделя Тасева. - Изобщо не ме беше яд, че отпаднах."

20-годишната девойка се записва спонтанно за предаването. Вижда рекламата и решава да се пробва. "Първоначално родителите ми не бяха много съгласни с моето участие. Ала, разбира се, няма как да ме спрат за нещо, което аз искам. В крайна сметка решиха да ме подкрепят. Двете с мама гледахме предаването, татко по-скоро не", добавя още Вики. Девойката признава, че в шоуто се е научила да не бъде толкова притеснителна.

"Срамежлива съм с непознати, особено в реалния живот", казва Тасева и обясни, че докато е била в "Ергенът", се е чувствала като в приказка. Освен неща за себе си Вики намира и приятелки. След шоуто остана близка с куп момичета. Чувам се през ден с Александра, Карина, Зорница и Венета", добавя девойката, която е студентка по уебдизайн и графична реклама.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова
Жената на Иво Аръков по чудо се е разминала от голяма трагедия: В...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).