Тя е на 82, а изглежда на 52, разкри и тайната си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:35 / 09.04.2024
6678
Наскоро в своя подкаст Марта Стюарт описа подробно козметичните процедури, на които разчита за своя свеж външен вид на 82 години. Тя посочи ботокса, филъри и лазерната фракционна терапия Фраксел (Fraxel) като своите тайни оръжия, за да изглежда млада.

Това е може би първият път, в който лайфстайл гуруто откровено разкрива неинвазивните козметични процедури, които е направила, за да поддържа красотата си.

"Всички са толкова заинтересовани, когато видят мое селфив интернет“, казва 82-годишната Марта пред своя дерматолог Даниел Белкин в епизод на The Martha Stewart Podcast от февруари. "Толкова много от коментарите са за лифтинга на лицето ми, кой го е направил, кога съм го направила и колко ретуш има на снимките ми... И аз просто искам да изясня нещата.“

Въпреки че Марта е категорична, че никога не си е правила лифтинг на лицето, тя признава за ботокс, филъри, лазери и други процедури за стягане на кожата.

Дерматологът ѝ д-р Белкин пък отбеляза, че инжектира ботокс само в обалстта на челюстта и шията ѝ.

"Веждите ми някак се издигат във формата на буквата "V“, добави Марта, обяснявайки, че не харесва, когато ботоксът се поставя в горната половина на лицето ѝ. "Това изглежда толкова неестествено.“

Що се отнася до филърите, д-р Белкин обясни, че използва малко количество и поставя върху бузите и линията на челюстта на Марта, за да създаде обем в зоните, които обикновено се отпускат и стават кухи с напредване на възрастта.

"Направихме ултразвуково стягане, преди много време“, сподели още дерматологът, като посочи базирано на ултразвук устройство за стягане на кожата.

Марта също така посочи, че се е подложила на няколко процедури за тяло, включително лазерна фракционна терапия Фраксел.

"Деколтето ми и гърдите ми изглеждат толкова добре сега“, каза тя. "Това е комбинация от вашата работа и пилатес.“

Всъщност Марта напомни на феновете, че нейната рутина за красота е само малка част от това как се грижи за себе си. Тя подчерта, че разчита на питателна диета, редовни упражнения и практикуване на други здравословни навици за поддържане на младо тяло и дух.

"Не мисля много за възрастта“, призна тя, "но не искам да изглеждам като на моята възраст.“

Признанията на Марта за козметичните процедури идват по-малко от година, след като тя описа подробно своята строга рутина за грижа за кожата, пише Edna.bg.

"Никога не си лягам с грим“, заяви тя ексклузивно пред E! миналия март. "Почиствам се изключително добре с почистващо масло и топла кърпа и премахвам всички признаци на грим, след което слагам много неща.“

"Ползвам хиалуронова киселина, слагам много богати кремове, съдържащи витамин С, както и пептиди. Това са любимите ми неща, които слагам върху кожата си.“

Виж коментарите (0)

Още по темата (6612):
31.05.2024 Ще я познаете ли, днес е голяма красавица и наскоро я гледахме всеки вторник по bTV
31.05.2024 От продуцентската компания отговориха на атаката на Мария за спрения клип в YouTube
31.05.2024 Мегз прекали
31.05.2024 "Черешката на тортата" като "Пълен абсурд"
31.05.2024 Лейди Гага втрещи с признание за болест
31.05.2024 Любимка на шеф Ангелов стана порноактриса
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).