Трио "Мандили" с концерт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:21 / 11.08.2015
2467
Най-популярното и модерно грузинско трио ще има концерт в Пловдив. Специален гост на концерта ще бъде Янка Рупкина.
Трио "Мандили" - това е анасамбъл от три млади вокалистки, които преди около половин година станаха истински звезди, благодарение на тяхно любителско видео "Apareka".

Към днешна дата преглежданията на хита им "Апарека" гони три милиона (нещо уникално за стара фолкрлорна песен), числото на гледанията на клиповете им по различните видеоплатформи е близо 10 милиона, а чаровните момичета гастролират по света и запознават своите почитатели с прекрасната си музика и с многовековните традиции.

В състава на Трио "Мандили" са три приятелки: Ана Чинчараули (Ani) (17), Татия Мгеладзе (Tatuli)(20) и Шорена Цискараули (Shorena)(20).

По думите им, те буквално живеят с музиката и винаги пеят искрено и от сърце. Момичетата записаха и специален поздрав за родната публика на български.

В репертоара им са застъпени най-вече народни песни от различни региони на Грузия, както и тяхна авторска визия и ново звучене на известни грузински песни.

Без излишна скромност може да се каже, че днес Трио "Мандили" е най-популярния и най-търсения музикален проект от Грузия.

Концертите им в България ще са на 24 септември в София и на 25 септември в Пловдив, българската публика ще може да оцени на живо изпълненеията на групата и да се зпознае отблизо с богатото културно наследство на грузинския народ.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Мария Бакалова ослепителна в Кан
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"
Гордън Рамзи похарчи над 7 милиона долара за служителите си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).