Тони Стораро е застъпник на ракийката и твърд противник на наркотиците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:36 / 14.06.2023
2196
Човекът глас Тони Стораро заговори за един проблем, на който се обръща твърде малко внимание. А именно използването на наркотични вещества от младите по заведенията.

"Младите сега не знаят да се забавляват. Навремето ние се забавлявахме с хубави компании, с много говорене, да си кажем един към друг какво сме направили днес. А сега като се съберат, включително и ние, вземаме тея телефони и почваме да ги гледаме, времето минава и така свършва вечерта. Сега младите използват и някакви други неща, които мен много ме дразнят. Сега не искам да ги коментирам. Навремето ние сядахме, пиехме по една ракийка или по едно уиски, после кой докогато издържи и се прибирахме вкъщи. Сега употребяват някакви неща, за които аз съм против. И се моля в най-бързо време правителството, цялата държава, по-големите хора, които решават тези неща, да ги спрат. Защото самите деца свикват по този начин и се забавляват, както не трябва. Дали това ще стане, един Бог знае, аз се моля само!", изрече силните думи Тони Стораро в интервю за NOVA.

Популярният фолкизпълнител призна още, че винаги е учил синовете си Фики и Емрах да бъдат самостоятелни.

"Всеки човек трябва да си поеме по своя път след 18-годишна възраст, както казват немците. Не че аз няма да им помагам, аз цял живот ще съм зад тях като гръб, докато съм жив и здрав. През това време те трябва да се научат да бъдат самостоятелни, да си изкарват парички и след време да си гледат своите деца, както вече прави големият ми син Фики. Така ще стане след време и с малкия - Емрах. Радвам се, че поеха по моя път. Което зависеше от мен като баща, го направих. Дадох им една хубава професия. Не само аз, но и Бог, защото без глас нямаше как да станат. С божията воля и с моята подкрепа те са вече добре в живота. Българският народ ги обича и уважава. По-голяма радост от това за мен няма", горд е Тони Стораро.

"Вече не ми искат съвети, защото съм бил вече ретро изпълнител. Да не забравят, че старото куче си е старо куче. Никой човек не си отива от тоя свят научен. Все остава нещо ненаучено, така е и в музиката, и в живота. Малкият ми внук вече и той започва да слуша и да пее моите песни", каза певецът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).