Тимъти Шаламе ще изиграе Боб Дилън в предстоящ биографичен филм

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:00 / 10.04.2023
1518
Френско-американският актьор Тимъти Шаламе ще се превъплъти в американския музикант и поет Боб Дилън в предстоящ биографичен филм, наречен "Напълно неизвестен“, съобщи "Холивуд рипортър“.

Сценарист на филма е Джей Кокс. Проектът е базиран на книгата "Дилън става електрически“ на Илайджа Уолд от 2015 г.

По време на интервю за електронното издание "Колайдър“ в рамките на фестивала, посветен на Междузвездни войни в Лондон,  режисьорът на филма Джеймс Манголд категорично потвърди, че Шаламе ще пее в биографичната продукция.

Манголд, който режисира също предстоящия "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“, обясни какво го е привлякло към биографичния филм за Боб Дилън.

"Това е едно невероятно време в американската култура и в историята на младия, 19-годишен Боб Дилън, който отива в Ню Йорк с два долара в джоба си и се превръща в световна сензация за три години. Първоначално става част от обществото на фолк музиката в Ню Йорк и след това, разбира се, го изпреварва в определен момент“, обясни Манголд. "Това е изключително интересна действителна история, и то за един толкова интересен момент в американската култура.“

Манголд добави, че снимките вероятно ще започнат през август, както и че фигурите на музиканти като Уди Гътри, Пийт Сийгър и Джоан Байз също ще присъстват във филма, посочват от БТА.

Шаламе е звездата на филмите "Напълно и изцяло“, "Дюн: Част втора“, който предстои да излезе през ноември, и "Уонка“, който ще излезе в кината през декември. За британското издание на сп. "Вог“ миналата година актьорът уточни, че в "Уонка“ – филм, който е предистория на романа на Роалд Дал от 1964 г. "Чарли и шоколадовата фабрика“, той има седем музикални изпълнения.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).