Свлачище помляло дома на Юксел Кадриев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:40 / 12.04.2024
3213
Родният дом на новинаря Юксел Кадриев в Оряхово в миналото е бил разрушен от опасно свлачище. Семейството му тогава не получило финансова помощ да възстанови дома си от общината, а директно апартамент в панелен блок като компенсация за трагедията, която ги сполетяла.

Въпреки това жилището към момента стои заключено и необитаемо, защото и двамата родители на тв водещия били при него в София. В малкото крайдунавско градче възрастните хора едва свързвали двата края с пенсиите си. Майката на Юксел Гина навремето била готвачка в местната детска градина, а след това се преквалифицирала в шивачка. 

Татко му Феми пък се трудел в механозавода. В двора на къщата си били направили малко стопанство от кокошки и зайци. Майката на Юксел отскачала всяка пролет до испанското градче Мурсия. Там живеели сестра й, зет й и племенника й и Гина се хващала да бере ягоди, за да подпомогне семейния бюджет с някой лев. 

Но тази практика престанала, след като синът й Юксел се развел със съпругата си Бонка и се наложило майка му да се премести при него в София, за да му помага с грижите за дъщеря му Габриела. Към днешна дата девойката е вече самостоятелна и е студентка в НБУ. Родителите на Кадриев обаче съжителстват с него заради заболяването на баща му, който се нуждаел от непрестанни лекарски грижи, каквито в Оряхово нямало как да получи. 

В началото на годината семейството преживя още една драма - съдът разпореди да напуснат общинското жилище в столицата, което години наред тв водещият обитаваше срещу символичен наем. Първоначално новинарят бе в безизходица и обжалваше решението на магистратите, но в крайна сметка те не склониха да се отрекат от думата си и се наложи Кадриев и родителите му да си сменят набързо адресната регистрация.

Негови колеги издават, че в момента били под наем в жилище в същия квартал. Той обаче успявал да покрива всички разходи - своите, техните и битовите без никакъв проблем, и тъй като месечното му възнаграждение като водещ на новинарския блок възлиза на хиляди лева, коментират телевизионери. Преди дни тв звездата отпразнува своя 51-ви рожден ден в тесен семеен и приятелски кръг, пише Ретро.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6274):
15.05.2024 Джордж Клуни се впуска в ново предизвикателство
15.05.2024 Голяма излагация в "Стани богат"
15.05.2024 Звездно бебе с приказна погача
15.05.2024 Тя е бунтарка, замота главите на братя Аргирови и избяга в САЩ
15.05.2024 Лолита на Гришо с ново гадже милионер
15.05.2024 Зрителите недоволни от финала на "Денсинг старс"
Още новини от Любопитни новини:
Звездно бебе с приказна погача
Троен годеж в Hell's kitchen
Марина Стоименова: Гледам го и не мога да го осъзная
34 години заедно: Ето я жената на Орлин Горанов
Алекс Гърдева: Бони показа много подлост и наглост!
Журналист за "Денсинг старс": Позорен финал! Крайно несправедливо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).