Свирепи наказания във "Фермата", от продукцията прекалиха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:07 / 18.11.2022
13951
Дали този сезон участниците са по-невнимателни, или неопитни от предишните, но като че ли такова наказване не е имало досега. Продукцията наказа фермерите и ги подложи на 24-часов глад заради нехайството им към животните и чистотата в обора. Този път участниците застрашиха живота на кравата в обора, като проявиха немарливост, разхвърляност, нехайство и липса на каквато и да е хигиена на ратайския бряг.

Иван влезе и едва ли не ги обвини в опит за убийство, като посочи, че във "Фермата“ в Словения е имало убита крава и на мига ратаят е бил изгонен.

Зрителите обаче яростно защитиха участниците. Според тях има грешка и чак такива наказания са прекалени. Ето какво пишат хорара:

От Продукцията прекаляват. Търсят сеир и гледаемост от любители на жълтини, а последната грижа им е "моста между поколенията“…  Та те всячески се стремят да внасят разделение и напрежение между участниците!!!

Алоу, Фермата нещо се взехте много на сериозно. Концентрационен лагер ли сте, върли фенове на Хитлер и Сталин или сте просто комплексари? Ако аз бях участник в предаването Ви напусках веднага. Не мога да повярвам на какви унижения са способни хората за пари.

Ако беше умряла кравата, направо в затвора щяхте ги вкарате… А Гечката си тръгна, защото предпази хората… Андрейчо, много сте зле…

Продукцията стигна дъното. Пълен провал с това наказание. Мишковци, тези хора Ви хранят. А Вий им взимате храната. Пинковци.

Опосумите каквото и да правят винаги крайната им цел е майтап и подигравка с някого. Всички търсачи на слава са наясно с това, което ги очаква…дано гаврата и излагацията пред зрителите да е по-малка.

Администраторът ми изтри поста. БРАВО!!!! Пак ще кажа, че Фермата почна да прилича на СЪД. Не знам колко наказания нечовешки получиха тези хора. Така и по време на комунизма не са ни наказвали…. Не знам дали има такъв закон да лишиш някого от храна…!!! Това ми идва в повече. Искам да гледам Фермата, не Белене!!!!

Значи, ако един участник застраши здравето на друг го гонят. Обаче, ако продукцията застраши здравето на всички участници това се приема за нормално?

Виж коментарите (5)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).