ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Сърчаджиева се уреди с роля в хитов български сериал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 11.07.2020Коментари (0)9945
©
След като се раздели с работата на водеща в "Игри на волята", Алекс Сърчаджиева има шанс да се уреди с доста по-интересен ангажимент. Според клюката дъщерята на Пепа Николова може да получи роля в продължението на хитовия сериал "Дяволското гърло", където да играе следователка рамо до рамо с Теодора Духовникова и Владо Карамазов.

Наскоро Алекс Сърчаджиева сподели, че е била в Смолян, където е снимачната площадка на "Дяволското гърло". Тя накара феновете си да мислят, че пътуването до Родопите е било най-обикновена ваканция. Но снимките, които показа, не приличат на любителски. От пръв поглед се вижда, че са професионални, а позите, в които звездата застава, са като за кастинг. В това не би имало нищо съмнително, ако Алекс имаше склонност по принцип да позира по този "кифленски" начин. Актрисата обаче е от хората, които като че ли са оперирани от суета, и никога не би застанала пред обектива в подобна "кинаджийска" поза, ако нямаше сериозна причина.

Смята се, че тези снимки на скалите над Смолян са правени именно за кастинг за втори сезон на "Дяволското гърло". Екипът вече повече от година работи по продължението и снимките би трябвало да започнат съвсем скоро. Любопитно съвпадение е, че точно преди пътуването до Родопите Алекс смени цвета на косата си – от рус той стана тъмно червен. Актрисата даде половинчато обяснение за причините за промяната, обяснявайки ги с нуждата си от нещо различно. Но най-вероятно става въпрос за нова роля, заради която се е наложило да се пребоядиса.

Продуцентът Евтим Милошев официално съобщи преди време, че във втория сезон на "Дяволското гърло" отново ще играят Владо Карамазов и Теодора Духовникова, но сюжетната линия ще е напълно различна от досегашната и най-вероятно останалите актьори в продукцията също ще бъдат сменени. Алекс Сърчаджиева успешно би могла да се впише сред новите попълнения.

Като се изключат риалититата, които е водила, тя от години не е снимала в киното и телевизия. Но никога не е спирала да поддържа актьорската си форма в театъра, така че ролята на полицайка или следователка едва ли ще ѝ се опре. Дъщерята на Пепа Николова от години работи в Сатиричния театър, където играят и много от звездите в любимия сериал на Милошев и партньора му Любо Нейков "Столичани в повече". Нищо чудно именно те да са подхвърлили идеята, че младата актриса може да се впише добре в криминалната драма.

Звездата от "ВИП Брадър" до момента не е била част от нито една продукция на Евтим. Той обаче е известен със склонността си да вкарва в обръщение популярни лица като магнит за зрители, а между тях да лансира и по-слабо известни актьори. Тъй като в последните години любимите звезди на Милошев се търкалят във всички негови сериали, той решил да помисли за алтернативни идеи за "Дяволското гърло" 2.

Заради огромния успех и изключителното качество на първата част на сериала, от продължението се очаква почти чудо. Но чудо няма как да стане, ако Евтим отново заложи на приятелите си. С екипа решили да търсят също толкова популярни, но все още неупотребени в негов сериал актьори – точно като Алекс. След Смолян актрисата замина за Гърция, където отяда в къщата на приятели, в очакване на оферти за работа, пише "Уикенд".


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: