Съпругата на Геро разкри какво крепи брака им

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
12:26 / 09.04.2023
64148
Герасим Георгиев-Геро е вечно усмихнат, забавен и един от любимите български актьори, а съпругата му Цвети Гагарова е красивото цвете до него. Двамата бяха на гости в студиото на "Събуди се“, където отбелязват празника и споделят тайната за успешната комбинация в живота и на екрана. Семейството празнува и рождения ден на дъщеря им Йохана, която е родена на Цветница преди 14 години. Двамата разказват, че тъй като е работен ден и за двамата, ще се наложи да празнуват по отделно. За Цвети предстои женско парти, а Геро се отправя към студиото на "Като две капки вода“, където ще се грижи за доброто настроение на зрителите на NOVA.

"Може би "Като две капки вода“ е единственото предаване в България, в което няма жълтини, изгонени, наказани, отхвърлени участници. Това е предаване, което усмихва хората. То е съчетание от музика, усмивки и хумор. Днес се прави трудно хумор, защото всеки се обижда. Всичко стана прекалено толерантно и все по-трудно ще се прави хумор по света. Но се стараем много. Екипът е прекрасен и вече 11 година сме №1 в ефира. Това се дължи на доброто настроение, което даваме на хората и те ни отвръщат със същото. Ще е страхотен лайф тази вечер, тъй като участниците са готови на 100%. Естествено, че има притеснение при участниците. Аз съм бил участник и знам какво е. Тези три минути изпълнение са ад. Но когато усетят позитивното отношение от публиката, всичко минава. На финала остават усмивките“, разказва за емоциите в популярното шоу за имитации водещият.

Как се приемат шегите и закачките в шоуто?

"Добре е, че държим публиката в напрежение, но всички сме приятели и сме добронамерени един към друг в предаването. Правим всичко с искрена любов помежду си. В "Като две капки вода" има само добри чувства и емоции“, коментира Геро.

"Геро е един нормален съпруг и баща. Разликата е, че е по-зает и го виждаме по-рядко у дома. Пътува постоянно, а аз съм с не нормирано работно време и това поддържа брака ни дълго време“, описва съпруга си, водещ и любим комик журналистът Цвети.

Виж коментарите (8)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).