Съдят охранителя на Ким Кардашиян за 6,1 млн. долара

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:45 / 04.10.2018
3254
Иск за 6,1 млн. долара е предявен към Паскал Дювие, телохранителя на светската звезда Ким Кардашиян. Той е поискан от застрахователна компания заради грабежа срещу Кардашиян, извършен в Париж преди две години, предаде БГНЕС.

Тогава светската знаменитост се прости с бижута на стойност 9,5 млн. долара. От компанията твърдят, че Паскал Дювие и неговата охранителна фирма са проявили небрежност при охраната на апартамента на звездата.

По време на Парижката седмица на модата през 2016 г. петима бандити, преоблечени в полицейски униформи, влязоха в апартамента на Ким Кардашиян, опряха пистолет в главата ѝ и задигнаха скъпоценностите. След това я вързали и заключили в банята. AIG изплати на Ким стойността на задигнатите накити. По време на грабежа Дювие е придружавал сестрите на Ким Кардашиян в нощен клуб.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Неговата опустошителна смърт ограби целия свят
Виктория: Мъже, на които ще съм им майка, по-надалеч
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата
Как да се съхраняват правилно лимоните вкъщи?
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме и на старини


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).