Страстта между Емануела и партньора й от "Денсинг старс" вече не е тайна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:22 / 10.03.2024
12178
Връзката между Емануела и партньора й от "Денсинг старс" Иван Карастоянов става все по-силна, поне в неговите очи. Младият мъж е хлътнал по фолк дивата, въпреки че е семеен. Танцьорът бил готов да се разведе със законната си половинка, която вече се усещала за изневярата. Емануела се забавлявала, че Иван е луд по нея, но тя изобщо не гледала сериозно на отношенията им, научи "Уикенд“.

Припомняме, че палавата певица веднага си харесала танцьора, с когото се изявява в риалитито на Би Ти Ви, набързо го свалила и преспала с него. Страстта между двамата не остава скрита нито за журито, нито за зрителите, които виждат погледите, които си хвърлят, както и размяната на нежности.

"Най-добрите тази вечер! Удоволствие да ви гледам. Да не сте гаджета вече? Как се грижи този Иван за Емануелчето“ – шише зрителка след последния лайф на шоуто.

Изпълнителката на "Нотариално заверен" въобще не се впечатлила, че Карастоянов има жена и дете. Тя просто си го харесала и го оплела в мрежите си. Проверка на "Уикенд" ни показа, че Иван е сключил брак за красивата си приятелка през лятото на 2022 г., а преди 10 месеца се е родил синът им Валери. Съпругата на Иван се казва Зорница и също е танцьорка. Тя е естествено красива и визията й няма нищо общо с тази на секс бомбата Емануела, която в последния епизод на "Денсинг старс“ сложи силиконови бомби на Иван. На репетициите за шоуто певицата се ядоса, че партньорът й не разбира колко й е тежко да подскача по паркета с тежки кубици. За да го накаже, тя пъхна два балона под блузата му и здравата го изпоти.

Под прожекторите обаче двамата станаха сериозни и се впуснаха в джайв, вдъхновен от филма "Криминале“, в който Ума Търман и Джон Траволта правят култов танц. Емануела не само показа секси движения, но нахлупи и черна перука, за да е по-близо до образа от продукцията на Тарантино. "Ти имаш сила, но нямаш бързина, всичко изглеждаше малко мързеливо“, оцени изпълнението й Франциска. "Талантлива си, обаче допусна доста грешки“, обобщи Илиана Раева, но фолк звездата не се впечатли и продължи да се гушка с женения си партньор Иван.

"Емануела и Иванчо са си май доста близки извън танците“ – пише зрителка, а друга допълва: "Тези двамата - ах, тези двамата! Направо се изяждат с поглед

Виж коментарите (0)

Още по темата (6365):
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Ергенът се изложи много в ефира на bTV
19.05.2024 Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кариерата ми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възстанови се като по чудо
19.05.2024 Българката, която е особено популярна в Турция, Франция и ОАЕ: Отне ми доста време да бъда една от тях
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Ергенът се изложи много в ефира на bTV
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).