Софи Маринова вече е омъжена жена: С Гринго си казаха заветното "Да"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:30 / 05.02.2019
12569
Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов-Гринго се разходиха до олтара днес. Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност, като за събитието поканиха техните най-близки роднини и приятели.

В тесен семеен кръг те подписаха брачното си свидетелство, като в ритуалната зала на "Витошка“ присъстваха кумовете - Преслава и бащата на детето й Павел, шаферките, сред които Мисис Баба Дони Василева и нейната дъщеря, кметицата на Владая Таня Иванова и т.н. Лоренцо – синът на Софи, също бе на щастливото събитие, писа Монитор.

Макар че церемонията се проведе в скромен състав и без излишен шум, голямо впечатление направиха халките на младоженците. Кадър на бижутата се появи ден по-рано в социалните мрежи, а от него се вижда, че върху пръстените са изписани и техните имена – Софи и Гринго. За визията си, Давидов се бе доверил на модна къща "Агресия“, Софи пък заложи на популярната дизайнерка София Борисова, която вече е скроила и сватбения й тоалет за големия купон по повода на 24 март. Тя също беше шаферка на певицата.

В ресторант в София ще отбележим повода. Предимно представители на шоубизнеса ще бъдем, така че със сигурност ще има много песни. Лоренцо вероятно също ще ни поздрави

похвали се наскоро пред "Монитор“ Маринова. До решението да раздели празника си на две – подписването и реалното вдигане на наздравици, ромската перла стигнала заради желанието й да не се отдава на тромава организация наведнъж. Именно фактът, че се уморява покрай подготовката наклонил везните и в полза на това заедно с Гринго да пропуснат сключването на църковен брак.

Заковаването на датата 24 март на календара пък се дължи на кумата Преслава, тъй като това бил най-скорошният ден, в който и двете със Софи били свободни от професионални ангажименти. За разлика от церемонията по подписването, за сватбеното парти Маринова се готви да покани значително по-голяма компания. На въпроса дали със съпруга й ще предприемат и следващата крачка в отношенията си – сдобиването с наследник, певицата отговаря: "Божа работа е това“.

Припомняме, че двамата се сгодиха преди около две години, като Гринго дарил любимата си с годежен пръстен в присъствието и на майка му.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).