Софи Маринова се скара на пиара си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:12 / 23.04.2024
2685
Софи Маринова наказа пиара си. Тя приложи мярка "Строго мъмрене“, а поводът за това е сниман с телефон клип с колежката й Бони.

Поглед



Пиарът на Софка Тодореско Неделчев публикува преди време в личната си страница клип от участието на звездата в популярно заведение. Там е и Бони, седнала на маса заедно с други общи познати на двете. Софи, пеейки, се приближава до масата и поздравява всички, като специално акцентира на Бони. Последната обаче не реагира и си гледа в телефона, дори не кимва и създава впечатлението, че го прави съвсем нарочно и демонстративно. Това не остава незабелязано за присъстващи в заведението и клипът става хит в нета. Тодореско също го споделя. Още тогава Софи Маринова много му се кара, но Неделчев казва, че си е негова лична страница, а и нищо невярно не е пуснал. При скорошното си посещение в Лондон, където живее Тодореско, Софи Маринова обаче кара пиара си в името на мира и спокойствието между звездите да изтрие от профила си клипа, като му обяснява, че няма проблем с никоя колежка.

Софи е известна с миролюбивия си нрав и поведение "над нещата“. Дълги години се е грижила и се грижи за много колеги. С Бони даже взаимно са си гледали децата едно време. Преди няколко дни Бони каза в онлайн интервю, че била обидена на Софи и иска тя да й се обади. Фенове в нета обаче коментираха, че обаждането трябва да е от Бони към Софи, пише "Телеграф".

Принцеса



Тези дни Софи Маринова си пусна снимки като вавилонска принцеса и това е част от проекта на диригента Йордан Камджалов "Мистерия и свобода“, който от 28 май тръгва на турне из страната. С това намекна, че Софи там ще пее ария от операта "Набуко“ на Верди, а ще има и още изненадващи съчетания на класика и фолклор.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6338):
18.05.2024 Класация с красавици: Вижте топ 10 на най-сексапилните БГ актриси
18.05.2024 Една от най-големите красавици разкри тежка семейна драма
18.05.2024 Хитов сериал се завръща на екран с нови сезони
18.05.2024 Не принц Уилям, а друг е най-сексапилният мъж в Кралството
18.05.2024 Грозната война на звездите: Опити за отвличане и юмруци пред децата
18.05.2024 Голяма гръцка звезда е в България, родни звезди на крака
Още новини от Любопитни новини:
Новинар на bTV стана "Мис Тв чар"
Гърдева за Алек: Той е слаб мъж, майка му го кастрира!
Нешка Робева: За 35 години се опитаха да разрушат, отрекат и забр...
Карбовски за финала на "Ергенът": Две булки чакат, а той си избра...
Шеф Токев: В затвора готвех боб чорба 3-4 пъти седмично. С внучка...
Медиите ги обявиха за новата звездна двойка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).