Софи Маринова се похвали с нови гърди

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:50 / 15.02.2023
6365
На куп корекции се подлага Софи Маринова преди няколко седмици. Ромската перла се тунингова яко месец, след като навърши 47 години.

Изпълнителката не на един и два хита претърпява пълна промяна след козметичните процедури. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна.

Ромската перла ляга под ножа, за да повдигне силиконовия си бюст. Също така певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвите, пише "България Днес".

Новите гърди на Софи веднага направиха впечатление на гостите на дискотеки и кръчми, където Маринова наскоро има изяви. Изпълнителката избира рокли и тоалети, които да подчертаят пищния й нов бюст.

Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане. Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие. Но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво.

Ромската перла не тунингова само бюста си. Софка си слага и доста модерното напоследък бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си части, което прави Д-то й още по-пищно. Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си части. И решава, че вече е време да последва примера на много свои колежки и приятелки, които фръцкат бразилско дупе.

Най-новата корекция на Софи Маринова е в устните. Ромската перла надува джуки, но не толкова драстично, както правят много млади девойки. От последните снимка на певицата е видно, че устните на изпълнителката са още по-удебелени.

Интервенциите не се харесват на всички фенове на Софчето. Според тях любимката им е започнала да замязва на останалите си колежки след операциите. И е загубила своята идентичност.

"Превръщаш се в някаква вманиачена силиконка. Бъди истинска, а не изкуствена", пише последовател на Софи под една от новите й снимки.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).