Софи Маринова се обясни в любов на известен грък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:19 / 18.03.2023
12517
Софи Маринова подари черна роза на Никос Вертис при среща между двете звезди, предава "Телеграф“ от първоизточника. "Беше ми мечта отдавна да го видя отблизо, да, това ми е сбъдната мечта“, обяснява певицата на "Стари рани“.

Изненада

Софка била на концерта на Никос Вертис в София преди няколко дена. И решила да се пробва и да се срещне с един от най-изявените гръцки певци. "Та той си е голяма и истинска звезда“, възкликва Маринова. Тя решила да отиде и да му остави даровете, като не очаквала да я извикат. Но била приятно изненадана. Вертис разбрал за кого става дума и заповядал на охраната да пуснат именитата му колежка при него.

Всичко било много емоционално. Говорили на английски или на нещо подобно, но много се смели през цялото време. Седнали и си побъбрили - "къде на английски, къде на българки“, обяснява изпълнителката. Софка на няколко пъти казала на Никос колко много харесва творчеството му, а освен това му викала: I love you, I love you.

Бележки

"Телеграф“ научи, че в същото време много колежки на Софка са се опитвали да се доберат до Вертис. Писали му бележки на картички, пращали му послания в социалните мрежи. Но до конкретна среща не се стигнало. Маринова е от малкото хора у нас, с които гръцката звезда лично е говорил и общувал.

Меди

Софи Маринова казва, че с колегата й Меди възобновили една от класиките на певицата - "Стари рани“, съвсем на шега. То пък се получило много добре и решили да обнародват новия вариант на хита.

Освен това тя е записала една напълно нова песен и в скоро време ще я пусне на феновете. Смятала да снимат клипа при последното й посещение в Дубай, откъдето се върна преди няколко дена. Но после размислила и решила да си бъде направен у нас си. А и за снимките трябвало доста да се плаща. Излишни разходи, от които няма нужда.

Графикът на певицата е силно натоварен в идните месеци. Тя не може да повярва колко много хората й се радват и възкликва: "Като отида на участие, все едно за пръв път ме виждат, така ми се радват“.

Има и лека промяна във визията й. Сложила си по 500 кубика на гърда. Коригирала си е леко носа. И направо сияе, което феновете усещат и на участията й.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).