Случи се невъзможното в "Шоуто на Слави"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
20:09 / 29.07.2019
45439
Случи се невъзможното! Слави Трифонов, който обикновено общува с публиката само с очи, а понякога дори не я поглежда, в петък вечер покани всички зрители да с снимат с него. И то не къде да е, а около неговия бастион-бюрото му. В едно от последните си предавания преди края на шоуто тази седмица, Дългият се показа неочаквано благоразположен и любезен. 

Той веднага откликна на молбата на Краси Радков за фото и учтиво покани всички зрители около него. Не само това-Слави се поздрави с част от публиката си и позира търпеливо с нея. От вечно изнервения и сърдит Слави нямаше и следа, а очевидно флиртът с публиката ще продължи и в последните издания на шоуто. На Трифонов гостува и първият шеф на Би Ти Ви Албърт Парсънс, който разказа как Иван Костов бил против Слави да прави собствено предаване, но американецът не с съобразил с мнението му. Когато пристига в България, на Албърт Парсънс е възложено да създаде телевизия в американски стил, която да започва със сутрешно шоу и да завършва с приятно, забавно шоу вечерта. Новините били изключително важни. Г-н Парсънс взел бизнес решение, без да е гледал шоуто, но знаейки, че е с много висок рейтинг.

Черна борса върви за билети за последните издания на "Шоуто на Слави“ преди края му. Зрителите искат за последно да влязат в студиото и да видят на живо любимеца си, пише Хотнюз. Според слухове Трифонов може да реши да прави детска телевизия заради богатия си опит в работата с малчугани като Крисия и г-н Андреев.

Виж коментарите (7)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).