След новината, че е бременна с четвърто: Едни я осъдиха, други я богопомазаха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:03 / 08.04.2024
5121
Див хейт отнесе Антоанет Пепе, откакто обяви, че чака четвъртото си дете от Иво Карамански син. След като публикува снимка с нарасналото си коремче, отдолу заваляха коментари. Част от тях обаче осъждаха бъдещата майка за това, че ще има бебе от мъж, който не е баща на предишните три:

До няколко месеца очаквайте влог от четвърто естествено раждане, а след някоя година и бебе 5 от друг мъж

Повярвай ми тук злоба и да искаш не можеш да изпиташ, със сигурност никой не злобее, че трябва да иска детски надбавки от 3-ма различни 

Госпожо, аз не изпитвам абсолютно никаква злоба към дамата, просто е меко казано несериозно през година да раждаш ново дете от различен мъж….

Представям си след време всички деца на Антоанет седят и си лафят: А на теб баща кой е?

То вече филмът става банален... Намираме си мъж, след година забременяваме, година след раждането се разделяме (щото като имаш новородено не е айляк и отношенията се променят, страстта остава на заден план) и си хващаме нов два месеца по-късно, за да има тръпка, защото първата година страстта е най-дива. И всеки е голямата любов, ама после с всеки рутината се намесва ииии айде да търсим нова тръпка и страст...

Бебе не знам кой брой вече, надмина Благо Джизъса.

“Уникален" пример за подражание. Потресена съм.

Все пак обаче доста от коментиращите защитиха бъдещата майка:

С тази злоба лесно ли се живее, за един приятел питам! Аман от тъпи Ганьовци и Ганьовки, които гледат да се из**рат на всяка хубава новина!

Всеки сам избира по какъв път да поеме в този живот, какви решения да вземе за себе си и децата, не смятам, че Вие може да ѝ бъдете съдник. Да не би да ѝ издържате децата? Не виждам нищо грешно в това човек да изживее своето щастие и любов, не мисля, че вреди на Вас.

Много неприятно ми стана, като прочетох коментарите, така че почувствах за нужно и аз да се изкажа като човек, който познава Ети от много години. Аз не познавам по-умни, мили, интелигентни, любознателни, възпитани и добри деца от нейните. Това са деца, които получават толкова много любов, подкрепа и внимание и това се вижда. Ети е изключително отдадена майка, която ги гледа, възпитава и се грижи за всичките им нужди и то САМА. Никога не се оплаква и все пак има сили и енергия да постига още и още. Затова и искрено се възхищавам на нейната сила и знам, че най-новото бебче ще бъде обсипано със същата любов и грижа. Така че, няма нужда да се притеснявате за броя на децата – това е нейно лично право и избор. Нека има още четири, ако иска - светът има нужда от такива прекрасни деца и добри родители!

Никога не съм очаквала ,че ще прочета толкова грозни коментари от жени . Защо човек трябва да се примирява и да живее в нещастие сам до края на живота си ? Спокойна бременност, Ети ..

Жива да си, здрава да си Антоанет! Раждай българчета, защото майка България има нужда от такива майки, които не изоставят децата си, а се грижат, възпитават, учат и обичат. Застаряващото българско общество има нужда от български деца.

...наистина ви дразни колко смела и силна може да бъде тази жена...нито един щастлив и доволен от живота си човек няма да напише подобен коментар!!!Браво, момиче!!!

Толкова много негативни коментари! Аз съм просто потресена! Ети надяваме на нов влог и прекрасни моменти с малкото ново маймунче! Представям си какво ти е да четеш тези ужасни коментари!Била съм бременна и не мога да си представя какво щеше да ми е! Дръж се и много те обичаме.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6479):
23.05.2024 Актриса от Драмата, известната от "Войната на буквите", ще става майка за първи път
23.05.2024 Спасиха имението на Елвис Пресли. Засега
23.05.2024 Дони и Нети отбелязват годишнина
23.05.2024 Наско Месечков избухна срещу хейтърите
23.05.2024 Русокоса красавица и майка на две момичета днес става на 38
23.05.2024 Моделката, която живее втори живот, показа гаджето
Още новини от Любопитни новини:
Родители фалират покрай абитуриентските балове на децата си
50-годишната Росица Пейчева разкри името на бебето
Обрат! Ергенката Надежда дава втори шанс на Алек
Бурите са били много силни, изместили са центъра на земното магни...
Любимец на зрителите взе ресторанта на шеф Токев
Гадателката, предсказала смъртта на иранския президент в ефир, пр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).