След като я осъдиха за секс, завършил със смърт, на 60 тя показа новото си младо и секси завоевание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:29 / 08.04.2024
3981
60-годишната Анита Мейзер има ново гадже. Една от най-скандалните носителки на титлата Мисис България се е залюбила с доста по-младия от нея шампион по жиу жицу Тони Агостини.

Самата силиконова бомба се похвали, че има авантюра със спортиста. Мейзер качи снимка, на която е с британеца, много близки и прегърнати.

"Снимка за размисъл", пише под кадъра Анита, с което явно иска да привлече вниманието на почитателите си към новото й любовно завоевание.

Агостини е с повече от 20 г. по-млад от родната силиконката. А феновете на Мейзер се чудят как е успяла да забие толкова млад и желан мъж.

"Този е много готин мъж и мъжкар. О, и да добавя и пресен европейски шампион по жиу жицу. А какво прави с мен? Каквото ти побере фантазията", обяснява още Мейзер.

Преди броени дни Анита бе в Мексико, където посрещна 60-ия си рожден ден. Най-вероятно новата изгора на силиконовата бомба е бил с нея по плажовете.В края на миналата година пък Мейзер претърпя пълна промяна, премина през редица операции и се подмлади. 

Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща оперaция преди месеци, направо не прилича на себе си. Анита бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконът й гръмна.

Силиконката претърпя интервенция в Турция. Освен че е подменила имплантите си с по-голям размер, Мейзер е заложила и на още тунинг. Анита яко е опънала лицето си. По него няма и следа от бръчки. И прилича на не повече от 30-годишна, въпреки че е на 60. Мейзер е напълнила и устните си с хиалурон. Заложила е и на няколко леки корекции по тялото си.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6407):
21.05.2024 Истинското й име не е Галена, не е женена за Галин, но има две деца от него
21.05.2024 Иво Танев: Уважаеми майки, снаха ви не се жени за вас, а за сина ви
20.05.2024 Габи Петрова и Ивет Лалова разходиха бебе Тиаго
20.05.2024 Две двойки от Hell`s Kitchen останаха приятели и след предаването
20.05.2024 Отпразнува две години и половина, откакто не е била интимна с мъж
20.05.2024 Мария Бакалова ослепителна в Кан
Още новини от Любопитни новини:
Нина Добрев пострада жестоко при инцидент с мотор 
Мария Бакалова ослепителна в Кан
Изписаха Росица Пейчева и бебето
Големи гласове идват в Пловдив
Успешен спортист, депутат и министър празнува днес
Любов от пръв поглед в семейството на двойка от "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).