Слави Трифонов: Да, новината за Тита и мен е вярна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
12:35 / 05.03.2023
89437
Шоуменът Слави Трифонов даде категоричен отговор на въпрос, от който вероятно мнозина са били убедени, че ще се измъкне. Той бе гост на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от "СкандаУ" и двамата си говориха цели три часа на най-различни теми.

Разбира се, Слави бе запитан за емблематичното си шоу, което води цели 19 години в ефира на bTV, а онова, което сподели пред всички, няма начин да не предизвика сега лавина от коментари.

"Защо спря да водиш "Шоуто на Слави Трифонов"?, попита го Тото, а Дългия направи 10-15-секундна пауза и отвърна така: "Краткият или дългият отговор искаш?" Тото избра второто и последва няколко минутен монолог:

"Виж сега. Воденето на такъв тип шоу всеки ден по този начин е много различен момент от представата на хората, които гледат и моята представа в началото. Ето ти сега задаваш въпрос, но си толкова освободен от липсата на един куп ангажименти, които са свързани с определено време, определен рейтинг най-вече.

С определени резултати, с толкова много участници – екипът на шоуто е от около 150 участници, ти си върхът на иглата и трябва да направиш всичко възможно те да бъдат добре организирани и в крайна сметка, да има добър резултат, защото ти си базиран на рейтинг. Този рейтинг означава, че ще може да ти платят и ти да платиш на хората си.

Договорът беше такъв, че ако нямам този рейтинг те автоматично ти прекратяват договора. От този рейтинг зависи цената на рекламата, а от рекламата зависи дали изобщо ще получиш пари. Това е всеки ден, но не това е проблемът, по-скоро водещият е този, който изпълва със съдържание и затова се казва "Шоуто на Слави Трифонов“.

Ти си го кръстил по тъпия начин "При Тото“, но пак е твоето име там. Ти си този, който ще се издъни накрая, няма да се операторите, няма да е режисьорът, няма да е майка ти, ти си този, който ще се издъни накрая – отговорността е при тебе. Тази отговорност в една частна телевизия и в началото и в това време, което беше 22:30 изисква много специален ритъм и начин на живот, освен всичко друго.

Това е ангажимент, който си мислих, че ще мога по-лесно да издържам и го издържах 19 години, което е много сериозно постижение. Много малко хора и то по света са направили това. Има и други, които водят всеки ден, задават въпроси, идват им гости, но това е свързано с много ангажименти. Нарича се тавтология. Всичко това е свързано с отговорност, която носи водещият.

В един момент просто ми стана много, трябваше ми малко време да се махна. Това е една причина, а другата е, че все пак, че има други неща, които са от друг проект. Предпочетох да съм само в едната си функция.“

Малко след това Слави Трифонов призна, че прави песен с Тита и че песента ще излезе скоро, а в момента му се снима видео клип.

"Да, новината е реална, аз ще направя песен с Тита, тя е готова и не сме я купили като теб от интернет. Снимаме и видео и скоро ще излезе.

Искам да ти кажа, че има чалга певици, които пеят прекрасно. Такъв пример е певицата Деси Слава, която пее чалга, но е прекрасна. Има още много такива, които са ми гостували и в шоуто", каза още Слави Трифонов.

Виж коментарите (17)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" е готов с нов шедьовър
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).