Сладкарят Станислав повежда на Виолета във финала на Hell's Kitchen

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:29 / 16.05.2023
2666
Станислав е на крачка от стоте бона в "Хелс Китчън". Перничанинът пребори в първото си изпитание конкурентката Виолета с блюдо от руладини от лангустини и миди "Сен Жак", когато софиянката понесе критики за своя заек от страна на шеф Ангелов.

Станислав и Виолета извървяха дълъг път до финала. Сладкарят Станислав, който има стотици хиляди последователи в ТикТок, впечатли шеф Ангелов със силната си мотивация и желание да се учи. Перничанинът жънеше победа след победа и се превърна в естествен лидер. Опитната Виолета също се отличи като един от тихите водачи в кухнята. Сдържаната участничка от София представяше пред шеф Ангелов едни от най-красивите презентации и най-вкусни ястия. В битката за победата Станислав и Виолета ще разчитат и на титаните от сезон 5 – Цветомира, Васил, Кристиан, Асен, Клавдия, Мартин, Цанко, Мацоев, Наталия и Виктор, пише "България Днес".

На път към върха двамата започват да готвят в отбори.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).