Синът на Йордан Динев стана ММА боец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:06 / 26.07.2023
4551
Средният син на олигарха Йордан Динев - Митко, стана ММА боец и дори наскоро се окичи с медал от международен турнир в "Амфитеатър Арена“ край луксозното пристанище "Марина Диневи“ в Свети Влас.

Курортът всяко лято приема една от най-популярната у нас и на Балканите бойна организация. Момчето отдавна се занимава със спорт, иначе е завършило елитен пансион в Австрия. Майка му Зорница Петкова подкрепя сина си, но иска той да се реализира в друга област и да зареже бойните занимания.

"Много трудна победа! Но моето момче е шампион! Митко, моля те това да е краят, ти имаш друг път, момчето ми“, написа развълнуваната майка след турнира. Зорница има още две момчета от Йордан Динев - Иван и Георги. Тя е разделена с милионера от 15 години, но заедно полагат грижи за трите си момчета.

Тя се влюбва в бившия си мъж още на 18 и на следващата година ражда първото им дете Иван, малко след като завършва Руската гимназия в Бургас.

"В сърцето ми завинаги той ще си остане мъжът, когото най-силно съм обичала, този с когото съм искала да остарея. Мъжът, на когото исках да сбъдна мечтата - от една жена да има 5 деца. Но той има трима сина. И след като Господ ни даде да се докоснем до това щастие - ние трябва силно да им показваме какво е майчина подкрепа и бащино рамо. Да им бъдем приятели, да им прощаваме и да им предадем знанията и мъдростта си. Казват, че преди душата да слезе на земята, за да отработи уроците си и да си спомни защо сме тук на земята, душата сама избирала народността и родителите си. За мен, предполагам и за Йордан Динев, най-голямото богатство са момчетата ни - три за щастие“, споделя Зорница, която се занимава с психология.

Има и свой вълшебен дом на здравето в Несебър, където се продават ароматни свещи, ръчно изработени бижута и рисувани мандали. Там всяка неделя се провеждат и различни духовни беседи. Преди Зорница изработваше ръчно плетени меки одеяла, които и сега прави по поръчка, когато има време. Още докато беше с олигарха Йордан Динев, тя блестеше по светските събития с маркови рокли, декорирани с нейни модели украса от камъни. Но най-голямата й страст е психологията, която й помага първо да опознае себе си, а след това да помага на другите. Тя вече е квалифициран специалист, а домът й е пълен с книги по парапсихология.

Специалността й помага и да се справи с многобройните изпитания по пътя си. Баща й я изоставя, когато е на година. Впоследствие сестра й се разболява и сега е инвалид с тежката диагноза атрофия на мозъка, за която се грижи майка й. Зорница също помага, защото вярва, че изпитанията ни се дават да ни направят по-силни, пише Галерия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова
Жената на Иво Аръков по чудо се е разминала от голяма трагедия: В...
Жалко! Още една хубава двойка официално се раздели
Предупреждение за магнитни бури и днес
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).