Силвия Кацарова: Моля ви, спрете-идеална съм си!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:14 / 15.07.2023
12366
"Моля ви - идеална съм си! Нямам никакви проблеми с краката! Това е минало, защо едно и също се дъвче?! Те не разбират, че всичко отива към Вселената и пак се връща! Те ме разболяват със злите си езици!" Така опровергава пред "България Днес" слуховете за предстоящи интервенции на крайниците си певицата Силвия Кацарова.

"Аман от зловредни слухове! Никак не обичам негативните мисли на хората. Нали имаме турне с колегите - какви проблеми да имам?! Елате да видите какво става на тези концерти! Хората са хиляди, навсякъде е пре-пъл-не-но! Публиката е разкошна, радва се, пее, после ни чака да си говорим и снимаме и докато стигнем до хотела и хапнем, по-рано от 2-3 след полунощ не можем да си легнем... Толкова е хубаво всичко!", отбелязва любовта на феновете елзетката.

За изпълнителката на "Големият кораб" хората, написали подобни неверни неща, са неуки. "Кога ще спрат да пишат и преписват жълти истории? Знам ги тези журналисти, пишат където каквото намерят. И защо, да попитам, българинът е все недоволен, че е роден в България?! Само търсим негативното - кога ще оценим колко красива и чиста е България?! Скоро бях в Италия и съм разочарована от Рим. За разлика от София, градът е толкова мръсен, че вече прилича на индийски - толкова много препълнени кофи за боклук има навсякъде в него!", направи паралел Кацарова между двете европейски столици.

На Силвия много й се ще повече да милеем за страната си. "Хубава си ни е България! Нека повече да обичаме езика, рода, традициите си. Какво е това разделение - ето сега и за пилона. Боже, ама защо все търсим поводи да се мразим?! Това би трябвало да обедини нацията ни. Защо да не се гордеем с него? Навсякъде има такива национални символи, които да обединяват народа", чуди се Силвия.

Според нея "пилонът на раздора" дори е на енергийно място, по време на енергийно събитие, даващо енергийна мощ на националността на България. "Защо на най-хубавия връх да нямаме енергийно извисено българско знаме?! Би трябвало малко повече да се обърнем към това, което дедите ни са ни завещали. Хората вече започнаха да мразят родината си - не може да мразим факта, че сме българи и искаме просперитет за страната си. И какво, като са дадени "толкова" пари за пилона и знамето? А по-добре ли е да се хвърлят милиарди, с които се произвежда оръжие, смърт и война", постави риторичен край на разговора ни певицата, бързаща към поредния концерт от турнето "Обич и песен".

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
"Гугъл" спира една от своите услуги
Емил Конрад втрещи с изказване на майка си
Емо Чолаков и жена му са голяма опора един за друг, любовта им пр...
Помечтайте, днес мечтите се сбъдват
Бившият мъж на Николина Ангелкова я замени със страхотна красавиц...
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).