Сигурно я познахте по искрата в очите, останала непроменена с годините

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:25 / 03.03.2023
9459
Въпреки че от заснемането на този кадър са минали 46 години, дамата на снимката продължава да бъде все така очарователна. Убедени сме, че не сте сбъркали този топъл поглед и тази чаровна усмивка. Това е обичаната от всички Марта Вачкова, пише Edna.bg. 

Актрисата сподели стария кадър в Instagram и го сравни със своя актуална снимка, пишейки шеговито "1977…. 2023. Открийте разликите:)".

Приятели и фенове написаха много мили думи за снимката на Марта: 

"Няма значение разликата в снимките, има значение само онази искрица в очите винаги да е там, а на двете снимки тя се вижда как блещука с пълна сила." – изразява подкрепата си един от потребителите в Instagram.

"Много красиво момиче сте била. И красиво остарявате. Вероятно нямате корекции и възрастта Ви стои естествено и красиво." – хвали я друг.

"Моята кака Марта, след която тичах по пътеките на базата в Ахтопол на първата снимка!На втората Марта с времето все така обичана от мен и честита днес." – спомня си друг, вероятно близък човек на актрисата. 

Като дъщеря на големия Григор Вачков, киното и театърът са в кръвта на Марта. Тя има смеещи се очи и винаги гледа на живота от веселата му и позитивна страна. Дъщеря ѝ Рада е наследила творческата енергия на семейство Вачкови и създава плакати за театрални представления. 

В скорошно участие в предаването "На кафе" Марта Вачкова сподели, че отскоро дъщеря ѝ Рада не живее с нея и затова тя се радва на всеки миг прекаран в компанията ѝ, когато са заедно на почивка.

Актрисата също коментира критиките към външния ѝ вид в последно време с думите "Може ли да използвам ефира ви, Гала, за да успокоя зрителките, че не съм се занемарила, а си пускам белите коси."

"Ти винаги си била модерна, Марта. Всички холивудски звезди започнаха да си ходят с белите коси." – отвърна с чувство за хумор Гала.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).