Шеф Ангелов взе тежко решение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:05 / 28.03.2023
7019
Отборът на сините се провали грандиозно в днешната вечерна резервация, което доведе до още по-голямо разделение в синята кухня. Кулинарното бедствие разочарова шеф Ангелов, който беше готов да изгони всички участници със сини куртки.

Забавното караоке парти даде приповдигнат старт на кулинарното шоу, а сини и червени бяха предизвикани да покажат вокалните си възможности в битка за предимство в следващото предизвикателство. Двата отбора трябваше да тестват своята комуникация и да сготвят по перфектен начин 5 от ястията от менюто на ресторанта. Битката спечели отборът на червените, което ги изпрати на заслужена почивка в Русе. Там роднините на Мацоев се запознаха с набедената за негова бъдеща съпруга от съотборниците му - Интернет сензацията Цветомира от Враца.

Докато червените се забавляваха и планираха бъдещата сватба, сините бяха изправени пред ново предизвикателство – мастър клас със световно известния испански готвач Франсиско Лоренцо. Иберийската кухня създаде проблеми на Васил, който получи оранжева престилка и загуби и своята увереност, предаде NOVA.

Вечерната резервация се оказа повече от успешна за отбора на червените, които надвиха без проблем колегите си от синята кухня. Те издадоха всички поръчки, а гостите получиха и допълнително шоу, благодарение на Станислав, който сервираше десертите разсъблечен.

Потъващият кораб при сините доведе до безпрецедентен развой на вечерта. Нямаше изгонен, но всички сини участници загубиха куртките си, а шеф Ангелов обяви отбора за приключен. Какво ще се случи с номинираните ще стане ясно в следващия епизод на кулинарното шоу.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7052):
17.05.2024 Златно момиче празнува днес
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
Още новини от Любопитни новини:
Стефан на Гала показа дъщеря си, която е абитуриентка тази година...
Главчев: На никого в правителството не му е хрумвало да увеличава...
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова, къд...
На вкус горчи, но е истински помощник в борбата с кистите
Звездомания тресе Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).