СПИН скандал разтресе порноиндустрията!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:17 / 16.02.2019
14233
Той е сред най-известните порноактьори в света и е преспал с над пет хиляди жени. Независимо от всичко това испанският актьор от филмите за възрастни в момента няма повод за радост. Бащата на три деца Начо Видал е болен от СПИН. Шокиращата новина е съобщена от испанския сайт El Nacional. Според него Начо Видал е ХИВ - позитивен и всички порноактриси, които са снимали с него в последно време, трябва да се изследват.

lСамият актьор нито отрича, нито потвърждава новината за болестта си. Преди няколко месеца, обаче, той бе внезапно приет в болницата, без да каже защо. Към момента темпераментният испанец е спрял снимането на филми за възрастни в Европа.  Начо Видал се ражда под името Игнасио Гонзалес в заможно семейство. През 1987 година близките му губят парите си на борсата.   Бъдещият порноактьор започва да работи още на 14 години. Името си той получава заради навика си да яде начос, докато снима филми. 


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).