Русата Златка иска отново да се набута в "Капките"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:27 / 26.04.2023
1846
Моделката Златка Райкова, която очаква съвсем скоро да се роди второто й момченце, сподели с фенове, че много харесва предаването "Като две капки вода" и би искала отново да участва в него. "За съжаление, в момента няма как. Предпочитам това шоу, защото е позитивно. На останалите само хвърлям по едно око", казва Златка. Тя не коментира дали гледа бившия си Благо Георгиев, който все още е в "Сървайвър", за разлика от Георги Валентинов, също неин партньор, който вече е извън играта.

Без отговор Златка остави и въпроса дали се интересува от половинката на Благо - Поли, която пожела да се разведе с футболиста, тъй като се "осъзнала", че той не е човек за нея.

Райкова с охота коментира напредналата си бременност от настоящата половинка Карен. Тя сподели, че ще роди със секцио, защото естественият метод я плаши и вече има дата за раждане, която няма да сподели от суеверие. Блондинката издаде и тайната си за бързото отслабване, което планира, малко след като бебе номер две ще се появи на бял свят. До момента Райкова е качила 8-10 кг, но това никак не я притеснява, защото е готова за действие веднага щом роди. Всъщност правилата, които следва Златка, са съвсем обичайни за всеки, който иска да се раздели с няколко килограма, а именно - ограничаване на сладко и много спорт. "И в момента спазвам тези условия, като не вечерям късно", изповяда се блондинката, пише "България Днес".

Относно това дали ще си вземе домашна помощница, Златка бе категорична: "Едва ли. Ще разчитам основно на таткото. Досега той се справя перфектно с всичко, за което го помоля. Освен това много обича деца и се разбира перфектно с малкия Благой", казва Златка.

Двамата с партньора й вече са готови с детската стая и обзавеждането за бебето. И двете деца на моделката имат самостоятелни стаи, а за предстоящото раждане много се вълнуват и родителите на Карен, и нейните.

Виж коментарите (0)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).