Романтика на бала: Младеж предложи брак на приятелката си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:47 / 31.05.2016
7679
От години Враца се слави с атрактивни абитуриентски балове. Миналата година децата пристигаха на бала си с автобуси, с лимузини, дори с летящо килимче като в приказките. Тази година един абитуриент реши да предложи брак на своята приятелка пред всички.

Николай сподели, че е взел решението спонтанно, два-три часа преди бала. Единственият човек, който не е знаел какво следва, е приятелката му. Всички други са очаквали изненадата и са гледали за сигнал от него, за да му дадат пръстена, разказа класната г-жа Цветкова. Така пред стотици погледи на абитуриенти от три училища младият мъж поиска ръката на своята половинка, съобщи bTV.

"Изпитах нещо неописуемо, цялата изтръпнах", сподели Елеонора, която е била наистина изненадана, тъй като приятелят й е много притеснителен и не е очаквала от него подобно нещо. Досега й е подарявал подаръци, но не й е правил по-големи изненади, разказа тя.

Елеонора е по-голяма от него, студентка втори курс, учи за медицинска сестра. С Николай се познават от две години покрай сестра му, която е нейна много добра приятелка, разказа момичето.

Двамата все още не са определили датата са сватбата, тъй като се подготвят за друго радостно събитие - появата на тяхното бебе, което трябва да се роди през ноември. 

Дотогава предстоят ремонти, а междувременно Ели обещава да подкрепя Николай във всичко и си пожелава детето да расте здраво и щастливо и да се обичат.

Виж коментарите (2)

Още по темата (324):
03.04.2024 Рени запя на живо "Като птица съм свободна" в двора на елитно училище в
Пловдив
02.04.2024 Под звуците на рок ученици поканиха любим учител на бала
02.04.2024 Пловдивчанин иска да помогне на абитуриент
01.04.2024 Когато класната им ги видя, остана без думи
01.04.2024 Ученици направиха чудесна изненада за любимата си класна
31.03.2024 Учители от Френската нямаше как да откажат такава покана за бал
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).