Разтърсващо! Златните ни момичета казаха "Сбогом", имаше и сълзи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:31 / 17.12.2021
4039
Грациите от ансамбъла на България по художествена гимнастика, който спечели олимпийската титла в Токио, се сбогуваха с родните фенове с грандиозен спектакъл в столичната "Арена Армеец". Красивото шоу, кръстено "Сън", Бе финал на бляскавата кариера не само на шампионките, но и на националките ни в индивидуалната надпревара.

Зрителите се насладиха на изключителен спектакъл с много танци, прекрасни изпълнители, авторска музика, светлинно шоу и фойерверки.

Момичетата бяха представени чрез видеопослания и интервюта, излъчени на огромни екрани. Танците и светлинните ефекти на гимнастичките допълниха изживяването и го направиха незабравимо.

Със сигурност ще го помнят и състезателките от новия ансамбъл, който вече започна подготовка за новия олимпийски цикъл. Както олимпийските шампионки поеха щафетата преди пет години, така пред очите на феновете, под емоционалната музика и новите грации тръгнаха по пътеката на успеха – към Игрите в Париж през 2024 година. Техен водач отново ще бъде талантливият треньор Весела Димитрова, под чието ръководството се родиха много запомнящи се съчетания.

Емоционална реч произнесе председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. Тя успя да развълнува цялата публика, а Весела Димитрова не сдържа сълзите си, произнасяйки емоционални думи в края на спектакъла. Любов и благодарност – посланието ѝ трогна всички, въпреки че беше насочено към нейните "деца“ – момичетата от ансамбъла.

Освен петте олимпийски шампионки от Токио, участие взеха и двете гимнастички Елена Бинева и Теодора Александрова, които в определени моменти бяха част от този ансамбъл.

Основна роля в бенефиса имаха и двете ни индивидуалистки Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също прекратиха своите кариери, макар и в малко по-ранен период.

Виж коментарите (0)

Още по темата (67):
13.04.2024 Страхотни! Боряна Калейн златна на Световната купа в София, Стилияна Николова със сребро
15.12.2023 Световна шампионка стана №1 за 2023 година на спортното училище в Пловдив
19.10.2023 Елизабет Паисиева: Спортът ще опази децата ни от социалните мрежи
27.05.2023 Най-добрата днес празнува! Честито, недосегаема!
07.05.2023 Браво! Ансамбълът ни за девойки спечели злато в Полша
17.11.2022 В Пловдив представиха "Библията на българската художествена гимнастика"
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).