ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Раздяла ще натъжи една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 16.12.2021Коментари (0)2770
©
Дневен хороскоп за 16.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Налага се да сте до късните часове на работа, във ваша полза е. Не се оплаквайте, че сте уморени. Не се хвалете, всички виждат успехите ви,  а ако прекалите печелите иронични подигравки заради постиженията си. Можете да проведете делови разговори, но без да взимате крайни решения. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена почивка. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимната ви половинка. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите на работното ви място са причината да избягвате разговори и приятна раздумка дори и с вашите колеги. Отложете ги. След края на работния ден си останете у дома и си легнете рано, ако се чувствате напрегнати и изтощени. Напрежението в отношенията с ваши роднини ви вреди и ви разсейва. Вечерта задължително създайте хармония в семейните си отношения, стига да е възможно при сполетелите ви проблеми с роднинско нахалство, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашата половинка. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията са успешни, но не всички, а само добре обмислените. На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Не предприемайте делово пътуване. Вашите лични и професионални проблеми изобщо не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от сексуалните удоволствия. 

РАК

На работното място сте активни и самоуверени, но сте в състояние да си навредите, защото бързате да отхвърлите повече работа и грешките са неизбежни. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не се впускайте в необмислени промени. В личен план е задължителна промяна в поведението ви. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади. 

ЛЪВ

Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Не действайте импулсивно. Налага се да взимате бързо, но с разума си крайни делови решения. Спокойствието е задължително, ако искате да проведете успешно разговорите си и да се наложите. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството. Интимната ви половинка е неприятно изненадана от отказът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто се се поддали на грешни съвети.

ДЕВА

Конфликти заради възникнали недоразумения в семейството ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите на всяка цена към признание. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете докрай работата, която сте започнали сутринта. Прекалили сте с изискванията си към вашата брачна половинка. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

ВЕЗНИ

Препятствията са преодолими, ако не проявявате агресия, само защото всичко се случва по-бавно от очакваното. Отказът ви да приемете предложенията на вашите колеги би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, но не се поддавайте на натиск от вашите близки да правите ремонт в дома си, за да избегнете проблемите и нараняванията. Не проявявайте агресия към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

От вас зависи да избегнете проблемите, които сами може да предизвикате заради невъзможност да решите как да планирате времето си. Ако работите активно през деня, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначаване на нови служители и финансовите документи, които искате да поднесете за подпис на партньорите си. Не сте уверени в чувствата на брачната си половинка и обмисляте развод. Внимавайте, за да не съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла. 

СТРЕЛЕЦ

Не пропускайте да оправите отношенията си с околните, както личните така и деловите. Ще си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа, особено на работното място. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите колеги, които се опитват да омаловажават работата ви. Вечерта си създайте приятни емоции. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възвърната хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Може да се наложи да изяснявате отношенията си, предимно деловите, но разговорите няма да са ви приятни, защото някой не си е свършил работата, а се опитва да прехвърли вината си на вас. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, но не бива да отлагате тази задача. Завършете до обед дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към успеха, като се заемете с нови задачи, но внимателно и с разум. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте стреса. 

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от грешки в поведението, които могат да се превърнат в сериозни проблеми, само защото действате без да мислите или сте емоционално импулсивни. Не се намесвайте в конфликт, който не ви засяга. Внимавайте за действията си, за да не предизвикате нечие негативно отношение. Ако имате свой бизнес не критикувайте подчинените си. Влюбени сте в интимната си половинка, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания. 

РИБИ

От сутринта сте агресивни и нападателни без причина, но можете да си наложите умереност, вместо да критикувате и обиждате близките си и да си печелите само тяхното дистанциране, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете разговорите, за да си спестите конфликти, заради вашата нервност. Начинанията няма да ви донесат успех. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: