Пророкът Седик Афган: Датата 17 юли ще влезе в топ новините

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:01 / 02.06.2023
9147
Много хора се вълнуват от последните прогнози на афганистанския математик Седик Афган, който стана известен с точните си предсказания. Нострадамус на 21 век и наследникът на Ванга, както понякога го наричат, сподели мислите си за това какво, според него, очаква човечеството на 17 юли 2023 г.

Седик Афган, афганистански математик, който преди това предсказа разпадането на СССР и пандемията от коронавирус, каза, че скоро ще дойде нова катастрофа с глобални последици. По време на интервю той предупреди за възможна провокация или смъртоносна атака от недружелюбни държави.

 

Умножаваме 17 по 17 и умножаваме по 7, излиза 2023. След това делим на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Отново атомно изнудване! Това е уран. 17 юли определено ще влезе в топ новините“, пророкува Седик Афган.

Този пророк, който призова света да си остане у дома в посочения ден, уточни, че неговите предсказания не са свързани с ядрена война. Вместо това той намекна за възможен нов акт на агресия или фалшиви събития, които могат да засегнат цялата планета. Той твърди, че 17 юли 2023 г. ще бъде неразделна част от основните новини.

Въпреки страховете и безпокойството, породени от тези прогнози, много експерти препоръчват да останете спокойни и да оценявате информацията със здрав разум. Съмнение буди и самият метод на пророка математик, който използва числа, за да изведе своите прогнози, пише Блиц.

Седик Афган също сподели своите мисли за бъдещето и повратната точка през 2025 г. Според него именно през тази година светът ще се изправи пред събития, които коренно ще променят хода на историята.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).