Произведоха най-силния джин в света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:33 / 11.02.2018
11424
Шотландската дестилерия Twin River произведе най-силния, 77-процентов джин в света, пише Daily Record. Компанията пусна лимитиран брой от 101 бутилки от напитката, наречена Uncut.

Напитката ще бъде представена на фестивала в град Инвърури в североизточната част на Шотландия.

"Когато нашият главен специалист по дестилацията Лиъм Пеникук опита концентрираната напитка директно от дестилатора, той реши че тя е прекалено хубава" каза говорителят на бранда Райън Роудс.

Предприемачът отбеляза, че повечето от джиновете са 40-50%, така че, когато употребявате напитката, трябва да сте предпазливи. Според вестника, Uncut е счупил предишния рекорд. Миналата година шведската дестилерия е произвела джин със сила 76%.

Компанията пусна лимитиран брой от 101 бутилки от напитката, наречена Uncut. Напитката ще бъде представена на фестивала в град Инвърури в североизточната част на Шотландия.

"Когато нашият главен специалист по дестилацията Лиъм Пеникук опита концентрираната напитка директно от дестилатора, той реши че тя е прекалено хубава" каза говорителят на бранда Райън Роудс.

Предприемачът отбеляза, че повечето от джиновете са 40-50%, така че, когато употребявате напитката, трябва да сте предпазливи.

Според вестника, Uncut е счупил предишния рекорд. Миналата година шведската дестилерия е произвела джин със сила 76%

Източник: БГНЕС


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).