ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Прогнозите на 7sport и efbet бонуси за коледните мачове на Английската висша лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 23.12.2020Коментари (0)3567
©
Както винаги, феновете на футбола ще прекарат коледните и новогодишните празници в компанията на най-предпочитаното първенство в света – Висшата лига на Англия. На 26-ти и 27-ми декември ще се изиграе 15-тия кръг от шампионата, а от българския букмейкър Ефбет са приготвили атрактивни коефициенти и суперт efbet бонуси за всички срещи. Ето какви са прогнозите на 7sport.net за най-интересните мачове от тях.

Лестър – Манчестър Юнайтед

Програмата за тъй наречения "боксинг дей“ стартира още в 14:30 българско време и ще противопостави втория и третия във временното класиране. "Червените дяволи“ са в супер серия от 7 поредни мача без загуба (6 победи и едно равенство срещу Манчестър Сити), а феновете им започват да мечтаят за шампионска титла. В последния си мач, "червените“ разгромиха Лийдс Юнайтед със 6 на 2, преди това пък бе победен Шефийлд Юнайтед с 3:2. Момчетата на Оле Гунар Солскяер бележат доста, но пък и допускат доста попадения. Когато става въпрос за големи дербита обаче, тенденцията е тотално различна. Юнайтед завърши 0:0 срещу Челси и Манчестър Сити и загуби с 0:1 от Арсенал. Това ни кара да мислим, че най-логичното нещо в този мач е да бъдат отбелязани по-малко от 2.5 попадения. Може да заложите на този пазар срещу коефициент 2.30 в Ефбет. "Лисиците“ не са от най-резултатните отбори, но пък защитата им е непоколебима и не допусна гол в два от последните си три мача.

Арсенал – Челси

От 19:30 пък стартира голямото дерби на Лондон между Челси и Арсенал.

"Сините“ нямат победа в последните си три мача (статията е написана преди двубоят им срещу Уест Хем Юнайтед) и се намират на 8-мо място в класирането, което не кореспондира със огромните средства, похарчени за трансфери през лятото. За Арсенал пък шампионата е тотална катастрофа и "артилеристите“ са по-близко до зоната на изпадащите, отколкото до място в топ 4. "Топчиите“ имат една победа в последните си 10 шампионатни срещи (срещу Манчестър Юнайтед). Серията им включва само 2 равенства и цели 7 загуби. Коефициент от 2 за победа на Челси е супер атрактивен и ние го препоръчваме като задължителен.

Ливърпул – Уест Бромич Албиън

На 27.12 шампионът Ливърпул е домакин срещу новака Уест Бромич Албиън. "Червените“ не са губили в последните 10 мача от Висшата лига (последно паднаха с разгромното 7 на 2 от Астън Вила), а ние е трудно да повярваме, че точно Уест Бром може да им се противопостави. В последния си мач Мо Салах и компания вкараха 7 гола на Кристъл Палас и няма да е изненадващо, ако видим нов разгромен успех. От Ефбет предлагат коефициент от 2.30 за успех на Ливърпул с хендикап от -2.75 и според нас, подобен залог може да ви донесе много радост по време на празници.

Уулвърхемптън – Тотнъм

Последния мач от програмата ще започне в 21:15 българско време и ще противопостави борещия се за титлата Тотнъм и приятната изненада на миналия сезон – Уулвърхемптън. Отборът на Жозе Моутиньо обаче има най-натоварената програма през декември и не случайно записа едва една победа в последните си 5 мача. "Шпорите“ допуснаха загуби в последните два кръга, срещу Ливърпул и Лестър. "Вълците“ играят на приливи и отливи, но в миналия кръг надвиха с 2:1 Челси. Нашата прогноза за тази среща е равенство, а от Ефбет предлагат приятния коефициент от 3.30 за този пазар.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: