Принц Хари и Меган заплашиха със съд папараци за незаконни снимки в Канада

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:54 / 21.01.2020
3781
Британският принц Хари и съпругата му Меган заплашиха със съд папараци заради снимки на семейството им в Канада, предаде БТА.

Предупреждението бе отправено, след като в медии бяха публикувани снимки на Меган Маркъл, която се разхожда с бебето Арчи и с двете си кучета в парк във Ванкувър. Адвокати на семейството казват, че Меган е снимана без нейно съгласие и че фотографът се е криел в храст в парка и я шпионирал.

Хари и Меган твърдят, че е имало и предишни опити семейството им да бъде заснето без разрешение, докато е в дома си. Папараци постоянно били на пост край къщата им във Ванкувър, за да ги дебнат.

Принц Хари пристигна днес в Канада, за да бъде със съпругата и сина им, след като изпълни през едни от последните си публични ангажименти като член на кралското семейство. Бъкингамският дворец оповести преди дни споразумението с херцозите на Съсекс, които пожелаха да се оттеглят от кралските си задължения и да живеят във финансова независимост. Кралица Елизабет II уважи желанието им. Хари и Меган занапред няма да са действащи членове на британското кралско семейство, няма да ползват титлите "кралски височества" и искат да се издържат сами.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
50-годишната Росица Пейчева, бременна в 7-ия месец: Благодаря, че...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" е готов с нов шедьовър
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).