Приличат ли си тези две известни дами? Според много хора - да и ефектът е търсен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:41 / 25.04.2023
3980
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се появи за първи път, откакто обяви, че няма да присъства на коронацията на крал Чарлз и предизвика сериозни спекулации с външния си вид.

Маркъл беше с елегантна изгладена прическа, когато се появи чрез видео връзка на събитие на фотографа Мисан Хариман през уикенда. Видът й предизвика спекулации, че тя отчаяно се опитва да прилича на Кейт Мидълтън.

Според потребители на социалните мрежи, бившата актриса е използвала пластична интервенция в опит да заприлича на съпругата на принц Уилям. Феновете на конспирациите стигнаха и по-далеч, като я заподозряха, че е сменила цвета на очите си.

През последните месеци Меган Маркъл беше отбягва медийни изяви, което накара много хора да спекулират, че се е подложила на козметични процедури, сред които фейслифтинг, филър, ботокс и премахване на мазнини, пише "Телеграф".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).